Vouwcard

Hoe vaak komt het niet voor dat je ergens bent en mensen vragen naar een foto van je kinderen? Of van je bruiloft? Of je vakantie? Ik loop ook niet hele dagen met fotoalbums te slepen, maar op zo’n moment baal ik wel eens dat ik niks bij me heb. De foto’s in mijn portemonnee van de kindjes zijn alweer oud, ze groeien immers zo hard. Een poosje geleden kwam ik op het spoor van Vouwcard.nl. Dat is nu echt een oplossing voor dat hierboven geschetste probleem. Voor een klein bedrag laat je een serie fotootjes afdrukken in een klein gevouwen boekje, ter grootte van een creditcard. Past dus makkelijk in je portemonnee. Hier druk je de laatste foto’s van je kinderen op af, of je bruiloft, vakantie of wat dan ook. Je hebt het altijd bij je als iemand er om vraagt. En vanwege de lage prijs bestel je het makkelijk een paar keer per jaar!

Namens Vouwcard.nl mag ik 3 gratis vouwcards beschikbaar stellen voor de winactie! De vraag die je daarvoor moet beantwoorden is als volgt: : Hoeveel thema’s/voorbeelden staan er op de inspiratiepagina van VouwCard.nl weergegeven? Je geeft dit natuurlijk weer door via dit formulier. Maar dat is nog niet alles… als je niet meer langer kunt wachten en dit handige vouwkaartje graag eens wilt uitproberen, mag je nu met 10% korting bestellen! Gebruik hiervoor de actiecode hipenhot. Deze actie loopt tot 9 februari 2011.

Vorig artikelKids groeimeter
Volgend artikelDesign wijnrek
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in