Easy collages voor moederdag!

easy foto collage masking tapeFoto’s zijn altijd goed voor mama’s. Het liefst zie je je kinderen (of kleinkinderen) de hele dag door aan de muur hangen. Aangezien we tegenwoordig de hele dag door foto’s kunnen maken met onze telefoons, hebben we een uitgebreid assortiment plaatjes die we best aan de muur zouden willen hebben. Alleen is je muur daar vaak te klein voor. Nu kun je natuurlijk een heleboel foto’s laten afdrukken en in kleine lijstjes doen, maar je kunt ook kiezen voor een collage in een speciaal ontwerp, zoals dat bij Easycollage kan. Zij werken met diverse ontwerpers die er een prachtig kunstwerk van maken, met een aantal favoriete foto’s van jouw kindje(s)! Voor moederdag is dit natuurlijk geweldig. De website werkt als een trein: ontwerp kiezen, foto’s uploaden en bestellen maar.

easy collage foto

Wil jij een fotocollage aan je moeder geven? Dan heb ik nog iets leuks voor je. Namens Easycollage mag ik namelijk GRATIS VERZENDING aanbieden! Dit kan met de code HIPENHOT en is geldig tot en met 7 mei 2013.

nieuw_collage_ontwerp_online_van_tante_beun

Vorig artikelUniek tegeltje voor moederdag
Volgend artikelAllemachtig, wat prachtig voor moederdag!
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in