MobileMobile

Creatief

Creatief
Kinderen vinden het heerlijk om creatief bezig te zijn. Ze hebben vaak veel fantasie. Dit brengen ze tot uiting door met hun handen bezig te zijn. Ze vinden het fijn om te creëren en daar leren ze ook van. Het is genieten om trotse kindergezichtjes te zien als ze creatief bezig zijn geweest en iets moois hebben gemaakt. Of dat nu met verf is, papier, stof, draad of andere creatief materiaal, ze zullen er steeds opnieuw plezier in hebben om van niets iets te maken.
Knoopster
De knoopster is een simpele uitvinding met geweldig resultaat. Alle kinderen, vooral de meiden, vinden het leuk om armbandjes te maken. Met dit simpele product kan dat. Ze hebben uren plezier op de achterbank van de auto, in de klas of gewoon thuis op de bank. Gekleurde draadjes kiezen en aan de slag. Het is heel ontspannend om er mee bezig te zijn. Ideaal ook om aan te bieden als kinderen zich vervelen. Is er lang genoeg geknoopt, dan kun je afhechten en de uiteindes aan elkaar binden. Ze maken deze armbandjes ook graag voor vriendjes en vriendinnetjes. Zo’n vriendschapsarmbandje is een bijzonder en cadeau.
Stockmar
Van Stockmar hebben wij verf, bijenwas en versierwas in het assortiment. Wellicht dat we in de toekomst meer van Stockmar zullen toevoegen, laat het vooral weten als je iets mist. Stockmar staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en creatieve toepassingen. Het is niet goedkoop, maar je doet overal lang mee, waardoor je uiteindelijk echt waar voor je geld krijgt. Bovendien is het heel kindvriendelijk.

Toont alle 8 resultaten

Hip & Hot - blogazine