DiscoverCars.com

Bomen en gras

Ostheimer speelgoed maakt creativiteit en de fantasie in kinderen los. De visie hierbij is dat het speelgoed qua materiaal en vormgeving een eenheid is met de natuur. Houten speelgoed is de tegenhanger van plastic, wat minder lang meegaat en er vaak niet zo mooi uit ziet. De houten bomen en gras hebben zoveel speelmogelijkheden en zijn prachtig om gewoon neer te zetten. Ze nemen bovendien weinig plek in, waardoor het perfecte cadeautjes zijn. Spaar ze allemaal! Elke verjaardag een Ostheimer figuurtje en een kind breidt langzaam de hele collectie uit. Zo ontstaan er telkens nieuwe speelmogelijkheden. De figuurtjes zijn duurzaam en gaan een leven lang mee. Als de kinderen er mee uitgespeeld zijn, bewaar je ze voor de kleinkinderen later. Die zullen er weer net zoveel plezier van hebben.
Bomen en gras
De bomen en gras figuren van Ostheimer zijn leuk om een landschap van te maken. Ze zijn bijvoorbeeld goed te gebruiken bij de wegdelen van Way to Play of de houten treinbaan. Ook zijn ze goed te combineren met de seizoensdoeken. Maak er een speellandschap van met een zijden speeldoek, houten diertjes en creëer een klein fantasiewereldje.
Vogelboom
De vogelboom is heel decoratief en leuk om neer te zetten. Spaar alle vogeltjes, die lijken namelijk net echt! Kinderen zullen de verschillende vogels dan ook gaan herkennen.

Ivm onze vakantie wordt je bestelling verstuurd na 31 juli 2024.

Enig resultaat

Hip & Hot - blogazine