MobileMobile
DiscoverCars.com
Home Winkel Boeken Volwassenen Het verfboek
Ivm onze vakantie wordt je bestelling verstuurd na 31 juli 2024.

Het verfboek

 14.95

Het verfboek van Miri Flower staat vol met leuke dingen die je met verf en kwasten kunt doen. Je vindt er een heleboel ideeën voor het maken van schilderingen.

Artikelnummer: 48889 Categorieën: , Tags: , , , , , ,

Beschrijving

Het verfboek van Miri Flower staat vol met leuke dingen die je met verf en kwasten kunt doen. Je vindt er een heleboel ideeën voor het maken van schilderingen, het creëren van fantastische verf-effecten, het zelf maken van verf, het maken van afdrukken met je hand, voet of met huishoudelijke voorwerpen.

70 verfprojecten voor jong en oud met het Verfboek.

Verven is leuk voor jong en oud. Of het nu buiten regent of juist prachtig weer is, verf en papier is zo gepakt. Verf samen met je kinderen, geef je kinderen leuke opdrachten of schilder samen met vrienden. Naast de kleurtrend voor volwassenen is verven minstens zo leuk en ontspannend! Je zult verrast zijn wat je zelf kun creëren, maar ook wat je kinderen met een paar simpele aanwijzingen kunnen maken. Deze zeventig geïllustreerde verfprojecten zullen je op heel veel kunstzinnige ideeën brengen. Bijvoorbeeld hoe je een voorwerp met beweging kunt schilderen, zoals een draaiende tol, een papieren mozaïek kunt maken, of in de herfst van bladeren een slinger.

Meesterwerk

Ook leer je hoe je een meesterwerk zoals een echte Rembrandt of Van Gogh kunt herscheppen en hoe je in de winter, als het ijskoud is en de sneeuwbloemen op de ramen staan, sneeuwschildering kunt maken. Of in de lente, als de knopjes aan de bomen komen, je een mooie appelbloesem kunt maken. Dit boek staat vol creatieve tips, waar je zelf nog niet aan had gedacht. Zo wordt verven direct een stuk leuker. Je zult zien dat kinderen vaak in dit boekje gaan bladeren en om de verf en papier vragen.

Miri Flower

Miri Flower is de schrijfster van de populaire handwerkblog Here We Are Together, waar zij de activiteiten van haar handwerkende en avontuurlijke familie deelt. Dit blog won prijzen vanwege de bijzondere inhoud en creatieve kunst- en knutselideeën. Het is sowieso een aanrader om de blog te volgen, want je doet er veel inspiratie op voor knutseltips met kinderen in alle jaarthema’s.

Hip & Hot - blogazine