MobileMobile
Home Winkel Creatief Lyra Rembrandt Polycolor 24 kleuren

Lyra Rembrandt Polycolor 24 kleuren

 52.95

Lyra Rembrandt Polycolor 24 kleuren zijn kleurpotloden van de allerbeste kwaliteit. Ze zijn zacht, hebben een hoge kleurechtheid en zijn watervast. Geschikt voor kunstenaars, maar ook kinderen kunnen hier prachtig mee kleuren!

Uitverkocht

Artikelnummer: 49172 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Lyra Rembrandt Polycolor 24 kleuren zijn kleurpotloden van de allerbeste kwaliteit. Ze zijn zacht, hebben een hoge kleurechtheid en zijn watervast. Geschikt voor kunstenaars, maar ook kinderen kunnen hier prachtig mee kleuren!

Lyra Rembrandt Polycolor 24 kleuren superkwaliteit

De mooie kleurechtheid en lichtbestendigheid, evenals dat de kleuren watervast zijn, bevestigen dat dit oliekrijt potlood voldoet aan de hoogste eisen. Rembrandt Polycolor kleurpotloden zijn geschikt voor het maken van haardunne lijnen maar ook van stralende vlakken. Daarbij zijn ook aflopende kleuren te creëren. De kleuren hechten naast papier en karton ook op kunstoog, hout en textiel. De regenboogkleuren komen prachtig helder over op papier.

Waarom voor kinderen?

De potloden zijn niet goedkoop, dus misschien twijfel je of ze wel geschikt zijn om voor kinderen aan te schaffen. Toch is dit echt de moeite waard. Zeker als je kind al wat ouder is, vanaf een jaar of 6, zal het veel plezier beleven aan deze prachtige kwaliteit kleurpotloden. Je merkt echt verschil en dat zal je kind dus ook merken. De kleuren zijn sterk en helder, en het kleurt makkelijk op papier. Tekeningen zullen met deze potloden een nóg mooier resultaat krijgen. Met deze kleurpotloden kun je ook kleuren mengen.

Frustratie

Potloden van mindere kwaliteit leveren vaak frustraties op bij kinderen. De punten breken snel, ze moeten er heel hard op drukken om de kleur goed zichtbaar te krijgen of er zijn maar een paar kleuren. Met deze kleurpotloden gaan kinderen automatisch langer kleuren, meer details maken en creatiever te werk. Dat is heel grappig om te zien. Dat komt hun creatieve ontwikkeling ook ten goede.

Begeleiding

Met dit mooie blik kleurpotloden van Lyra van professionele kwaliteit is het wel belangrijk, vooral ook gezien de prijs, om dit als ouder goed te begeleiden. Help je kind, zeker de eerste paar keer, om zorgvuldig met de potloden om te gaan. Ga erbij zitten, leg uit dat het belangrijk is dat de potloden niet te vaak vallen, omdat de stiften dan breken. Help je kind, zeker als het nog wat jonger is, met het slijpen van de potloden. Samen tekenen is ook heel leuk! Voordoen en nadoen maakt dat kinderen veel leren.

Het Potlodenboek

Als je echt met je kind aan de slag wilt met kleuren, is het slim om het Potlodenboek van Miri Flower ook aan te schaffen. Zeker voor ouders van kinderen die van kleuren houden en dat graag verder willen ontwikkelen, is dit boek een musthave.

Hip & Hot - blogazine