Home Winkel Creatief Stockmar Colour Giants Mercurius

Stockmar Colour Giants Mercurius

 19.95

Uitverkocht

Artikelnummer: 51763 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

Deze grote kleurpotloden met ronde driehoeksvorm zijn gemaakt van ongeverfd zacht hout. Ze passen eenvoudig en veilig in elke kinderhand. De extra dikke en onbreekbare stiften zorgen ervoor dat kleuren een groot feest wordt. Stockmar Colour Giants Mercurius zijn kwalitatief goede potloden, vooral geschikt voor kinderen vanaf een jaar of 3 tot 8. Door het sterke pigment zullen de kleuren goed afgegeven worden en hebben kinderen veel plezier in het kleuren. Bovendien breken de punten nauwelijks, door de sterke stiften. Dit verhoogt het kleurplezier van kinderen.

Stockmar Colour Giants Mercurius

De potloden zitten per 12 kleuren verpakt, te weten: karmijn – vermiljoen – oranje – goudgeel – citroengeel – geelgroen – groen – blauw – roodviolet – roodbruin – geelbruin en Pruisisch blauw. Ze worden geleverd in een tinnen doosje inclusief de splender. De kleuren zijn gebaseerd op de uitgebreide kleurencirkel van Goethe. Stockmar producten hebben een positieve invloed op de zintuigelijke ontwikkeling van het kind.

Splender

De kers op de taart is de bijgeleverde splender. Deze zorgt voor fantastische schaduweffecten en een extra glanzende laag over het gekleurde oppervlak. Hiermee kunnen schaduwwerking en ruimtelijke effecten worden bereikt. De tekening wordt als het ware gepolijst en krijgt daardoor een fotografisch effect.

Samenwerking tussen Stockmar en Lyra

De kleurreuzen, die exclusief voor Mercurius geproduceerd worden, zijn het resultaat van een samenwerking tussen Stockmar en Lyra. Met hun afgeronde driehoekige vorm liggen deze grote kleurpotloden van ongelakt zacht hout vast  in de hand. De extra dikke, breukvaste potloodstift maakt het kleuren van vlakken tot een waar genoegen.

  • EAN: 8717718000230

 

Hip & Hot - blogazine