Home Winkel ostheimer wilde dieren Ostheimer pinguïn rechte snavel

Ostheimer pinguïn rechte snavel

 11.50

Ostheimer pinguïn rechte snavel uit de collectie dierentuindieren mag niet in je verzameling ontbreken. Leuk om te gebruiken voor de seizoenstafel. Of voor je kind om mee te spelen als je werkt over de winter. Ook leuk voor scholen.

Uitverkocht

Artikelnummer: 54505 Categorieën: , Tags: , , ,

Beschrijving

Deze Ostheimer pinguïn met rechte snavel (22803) uit de collectie dierentuindieren mag niet in je verzameling ontbreken! De pinguïn is met de hand gemaakt en voelt prettig aan in een (kinder)hand. Leuk om aan te schaffen als je over het thema pinguïns of winter werkt, of als je diertjes zoekt die de kinderen kunnen gebruiken in hun spel over de dierentuin of de winter. Tevens heel geschikt voor de seizoenstafel! Deze pinguïn is 7 cm groot. Er is ook nog een pinguïn met de snavel omhoog.

Creativiteit en fantasie

Ostheimer speelgoed maakt de creativiteit en de fantasie in het kind wakker. Uitgangspunt hierbij is dat het speelgoed qua materiaal en vormgeving in harmonie moet zijn met de natuur. Houten speelgoed is de tegenhanger van plastic, wat snel stuk gaat en vaak schreeuwerig oogt. De houten figuurtjes hebben zoveel speelmogelijkheden en zijn prachtig om gewoon neer te zetten. Ze nemen bovendien weinig plek in, waardoor het perfecte cadeautjes zijn. Spaar ze allemaal! Elke verjaardag een Ostheimer diertje en een kind breidt langzaam de hele collectie uit. Zo ontstaan er telkens nieuwe speelmogelijkheden. De figuurtjes zijn duurzaam en gaan een leven lang mee. Als de kinderen er mee uitgespeeld zijn, bewaar je ze voor de kleinkinderen later. Die zullen er weer net zoveel plezier van hebben.

Veilig en biologisch

Uitgangspunt van Ostheimer is dat er alleen veilige producten worden gebruikt voor kinderen en de natuur. Daarom worden alle Ostheimer figuren gemaakt van hoogwaardige, biologische houtsoorten (Esdoorn, Essen of Linde) met PEFC certificering, die komen uit de directe omgeving. Daarmee is herbebossing verzekerd.
De gebruikte kleurstoffen en oliën zijn milieuvriendelijk (Öko Tex gecertificeerd). Ze voldoen daarmee aan de hoogst mogelijke eisen. De gebruikte kleuren zijn natuurkleuren, zweet- en speeksel vast en zonder chemische toevoegingen en dus volledig gifvrij. ( DIN EN 71) Aan het einde van het maakproces gaat elk figuurtje in een oliebad ter afwerking en bescherming tegen vuil en stof. De productie wordt lokaal uitbesteed. Alle producten worden door Ostheimer afgewerkt en gecontroleerd en voorzien van het label en het Ostheimer stempel, waarmee de kwaliteit wordt gegarandeerd.

Andere suggesties…

Instagram

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!