Home Winkel Ostheimer Bos- en weidedieren Ostheimer slak

Ostheimer slak

 10.50

Deze Ostheimer slak (1633) komt uit de collectie grasdieren. Leuk om aan te schaffen als je over het thema kriebeldiertjes of herfstdieren werkt.

Uitverkocht

Artikelnummer: 48749 Categorieën: , , Tags: , ,

Beschrijving

Deze Ostheimer slak (1633) uit de collectie grasdieren mag niet in je verzameling ontbreken! Het slakje is met de hand gemaakt en voelt prettig aan in een (kinder)hand. Leuk om aan te schaffen als je over het thema kriebeldiertjes of herfstdieren werkt, of als je diertjes zoekt die de kinderen kunnen gebruiken in hun spel. Het slakje is ongeveer 4 cm groot. Er zijn nog meer lieve diertjes die kinderen zullen aanspreken.

Creativiteit en fantasie

Ostheimer speelgoed maakt creativiteit en de fantasie in kinderen los. De visie hierbij is dat het speelgoed qua materiaal en vormgeving een eenheid is met de natuur. Houten speelgoed is de tegenhanger van plastic, wat minder lang meegaat en er vaak niet zo mooi uit ziet. De houten figuurtjes, zoals het Ostheimer slak, hebben zoveel speelmogelijkheden en zijn prachtig om gewoon neer te zetten. Ze nemen bovendien weinig plek in, waardoor het perfecte cadeautjes zijn. Spaar ze allemaal! Elke verjaardag een Ostheimer diertje en een kind breidt langzaam de hele collectie uit. Zo ontstaan er telkens nieuwe speelmogelijkheden. De figuurtjes zijn duurzaam en gaan een leven lang mee. Als de kinderen er mee uitgespeeld zijn, bewaar je ze voor de kleinkinderen later. Die zullen er weer net zoveel plezier van hebben.

Veilig en biologisch spelen met de Ostheimer slak

Uitgangspunt van Ostheimer is dat er alleen veilige producten worden gebruikt voor kinderen en de natuur. Daarom worden alle Ostheimer figuren gemaakt van hoogwaardige, biologische houtsoorten (Esdoorn, Essen of Linde) met PEFC certificering, die komen uit de directe omgeving. Daarmee is herbebossing verzekerd. De gebruikte kleurstoffen en oliën zijn milieuvriendelijk (Öko Tex gecertificeerd). Ze voldoen daarmee aan de hoogst mogelijke eisen. De gebruikte kleuren zijn natuurkleuren, zweet- en speeksel vast en zonder chemische toevoegingen en dus volledig gifvrij. (DIN EN 71) Aan het einde van het maakproces gaat elk figuurtje in een oliebad ter afwerking en bescherming tegen vuil en stof. De productie wordt lokaal uitbesteed. Alle producten worden door Ostheimer afgewerkt en gecontroleerd.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!