MobileMobile
Home Winkel Kaarten Sinterklaas Kaart Pepernoten grabbelen van Marjan van Zeyl

Kaart Pepernoten grabbelen van Marjan van Zeyl

 1.20

Op voorraad

Beschrijving

De kaart Pepernoten grabbelen van Marjan van Zeyl is een echte kaart voor de Sinterklaastijd. Je ziet Sint en Piet die vanuit de deuropening met pepernoten strooien. Er zitten drie jonge kinderen op de grond die de pepernoten oprapen. Bij de haard staan schoentjes met wortels erin een een bakje water. De haard is aan, er staat een mand met hout naast. De kaart is oranje van kleur, het straalt warmte uit.

Seizoenstafel

De kaart kun je mooi neerzetten op de seizoenstafel wanneer je over het thema Sinterklaas werkt. Stel de kaart tentoon op de seizoenstafel, gebruik ‘m in de klas om een magisch sinterklaasverhaal bij te vertellen of zing sinterklaasliedjes met elkaar bij deze kaart.

Marjan van Zeyl

Op 1 mei is Marjan in Amsterdam geboren. Later verhuisde ze naar de omgeving van Utrecht, waar ze regelmatig fietstochtjes maakte. Ze genoot van de natuur, haar vroegste herinnering daarover dateert van haar 3e levensjaar. Toen was ze zich voor het eerst bewust van de overvloed van schoonheid in de natuur. Haar herinneringen aan die tijd hebben haar geïnspireerd tot het maken van haar tekeningen. Vol dankbaarheid schenkt zij de veelzijdigheid van de natuur: licht, kleur en schoonheid weg die zij zelf mag beleven als zij in de natuur is. PLATO: Schoonheid is zichtbaar geworden liefde.

Hip & Hot - blogazine