MobileMobile
Home Winkel Kaarten Sint-Maarten Kaart Sint Maartensoptocht van Marjan van Zeyl

Kaart Sint Maartensoptocht van Marjan van Zeyl

 1.20

Kaart Sint-Maartens optocht is een prachtige, sfeervolle kaart vol kleur en licht en past perfect bij het thema Sint-Maarten. Leuk voor de seizoenstafel.

Op voorraad

Beschrijving

De kaart Kaart Sint-Maartens optocht van Marjan van Zeyl is te gebruiken als prachtige sfeervolle kaart om per post te versturen, maar ook als kaart voor de seizoenstafel met als thema Sint-Maarten. Op de afbeelding staat een optocht van kinderen met uitgeholde pompoenen met op de achtergrond het maanlicht en de sterren. De kinderen zijn gehuld in een oranje lichtschijnsel en lopen met hun lantaarntjes langs de deuren. Een prachtig plaatje om bij weg te dromen en een verhaal bij te fantaseren. Welke liedjes zouden ze zingen? Waar zijn ze naartoe onderweg? Van wie is de volwassene de moeder? Zou het koud zijn? Wat zouden de kinderen gaan doen?

Marjan van Zeyl

Marjan van Zeyl is geboren in Amsterdam en later verhuisd naar Utrecht. Zij laat zich al sinds haar vroege kinderjaren inspireren door de prachtige natuur. Wat is de wereld mooi! Dit is terug te zien in haar tekeningen, die allen de kracht uitstralen van de natuur, kleur en  licht.

Andere kaarten

Bekijk ook onze andere kaarten voor de seizoenstafel, zoals de kaart Lampionnenbos van Baukje Exler. Deze zijn ook prachtig om te gebruiken bij dit thema.

Hip & Hot - blogazine