Home Winkel Speelgoed Metalen dokterskoffer

Metalen dokterskoffer

 16.95

Uitverkocht

Artikelnummer: 48595 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Deze dokterskoffer bevat diverse doktersartikelen van hout en stof. Zo is er een stethoscoop, verpleegsters haarband, spuitje, opschrijfboekje, pillendoosje, zalfje, pleister, opschrijfboekje om recepten uit te schrijven, potlood, tongspatel, lepel en een rolletje verband. Alles om “doktertje” of “ziekenhuisje” helemaal goed te kunnen spelen.

Thema ziek zijn

De metalen koffer is leuk om aan te schaffen voor thuis of op school, passend bij het thema over ziek zijn, het ziekenhuis, dokters of de huisarts. Ook goed ter voorbereiding op het eerste bezoek aan de huisarts. En om gewoon mee te spelen natuurlijk! Alle kinderen spelen immers graag doktertje. Het is tevens een perfect cadeautje voor een kinderfeestje. Doordat er slecht een paar producten bij zitten, laat dit koffertje nog genoeg aan de verbeelding over. De fantasie van kinderen is rijk genoeg om er steeds nieuwe dingen bij te verzinnen. De ene keer liggen ze op de bank met een verband om hun hoofd, de andere keer bouwen ze eerst een heel ziekenhuis in de woonkamer voor het spel gespeeld kan worden. Soms komt de dokter op bezoek met zijn koffer in de hand, of de arts loopt op straat als er net een zwaar ongeluk is gebeurd. Als je kind wat minder fantasie heeft, kun je het spel een handje helpen door spelsuggesties te geven. Dan verzinnen ze er snel genoeg vanalles bij.

Duurzaam en handig

Het houten materiaal en de stof zorgt ervoor dat dit speelgoed duurzaam is en niet snel stuk gaat, zoals bij plastic. Door het handige koffertje kan alles netjes worden opgeruimd. Je kunt het ook goed meenemen naar een afspraak, zodat de kinderen wat te spelen hebben.

Afmetingen: L: 19.5 x B: 14.5 x H: 6.5

Andere suggesties…

Hip & Hot - blogazine