MobileMobile
Home Winkel Kaarten Zomer Kaart De nieuwe zwaan is de mooiste van Marjan van Zeyl

Kaart De nieuwe zwaan is de mooiste van Marjan van Zeyl

 1.20

Op voorraad

Beschrijving

De kaart De nieuwe zwaan is de mooiste van Marjan van Zeyl is een echt zomers plaatje. We zien een watertje met daarin maarliefst 13 zwanen. Sommige zijn jong, andere al wat groter. Aan de rand van het water staat een gezin dat kijkt naar de zwanen en ze mogelijk aan het voeren is. Verderop zien we een bruggetje met daarvoor een mooie plant met roze bloemen. In het water zijn ook waterlelies.

Seizoenstafel

De kaart kun je mooi neerzetten op de seizoenstafel in het voorjaar en de zomer. Kinderen zullen het zomerse tafereel herkennen. Knoop een gesprek aan over activiteiten in de zomer. Gaan ze wel eens met papa en mama naar het park? Voeren ze wel eens eendjes? Weten ze hoe de dieren op de kaart heten? Stel de kaart tentoon op de seizoenstafel, gebruik ‘m in de klas om iets bij te vertellen of zing zomerse liedjes met elkaar bij deze kaart.

Marjan van Zeyl

Op 1 mei is Marjan in Amsterdam geboren. Later verhuisde ze naar de omgeving van Utrecht, waar ze regelmatig fietstochtjes maakte. Ze genoot van de natuur, haar vroegste herinnering daarover dateert van haar 3e levensjaar. Toen was ze zich voor het eerst bewust van de overvloed van schoonheid in de natuur. Haar herinneringen aan die tijd hebben haar geïnspireerd tot het maken van haar tekeningen. Vol dankbaarheid schenkt zij de veelzijdigheid van de natuur: licht, kleur en schoonheid weg die zij zelf mag beleven als zij in de natuur is. PLATO: Schoonheid is zichtbaar geworden liefde.

Hip & Hot - blogazine