With Heart

Het eerste dat me opviel in deze webshop vol handgemaakte meubeltjes en decoraties waren de vrolijke, zonnige foto’s die me direct deden verlangen naar de lange zomerdagen. Lekker buiten zitten met een kopje thee, zon op je bol, kindjes spelen in de tuin. Genieten. Een blik naar buiten deed me direct met beide beentjes op de grond belanden, maar wat verlang ik naar die eerste lentedagen! Nog even geduld. In de tussentijd struin ik gewoon wat rond in deze leuke webshop With Heart. Schitterende spulletjes, vooral gemaakt van hout en stof. Soms zelfs gerecycled hout, dat wordt omgetoverd tot de prachtigste creaties! With Heart is een webshop om uitgebreid rond te neuzen en te vertrekken met iets unieks voor je huis, tuin of kinderkamer.

Withheart stelt 10x 1 setje haarspeldjes en 1 x een haarspeldjes bordje met 1 paar haarspeldjes beschikbaar voor de winactie. Wat je hier voor moet doen is ons laten weten wat je het leukste artikel op de site van Withheart vindt. Dat geef je door via dit formulier. Deze actie loopt tot 16 februari 2011.

Vorig artikelTalulabelle jurkjes
Volgend artikelHevea Fopspeen
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in