Must Beads

Ik krijg best vaak aanvragen voor sieradenwebshops. Helaas vind ik ze niet allemaal de moeite waard om hier te beschrijven, maar zo nu en dan zit er toch eens een pareltje tussen. Zo iemand die het dan voor elkaar krijgt om originele artikelen te gaan verkopen of een uniek concept te verzinnen. Dat vind ik bijvoorbeeld van de recent gelanceerde webshop Must Beads. Om te beginnen snapt Anetta heel goed wat hip is. Dat zijn namelijk die geweldig leuke bloemenoorbellen die momenteel overal als warme broodjes over de toonbank vliegen. Daarnaast vind ik de ball chain armbanden en kettingen erg leuk en bijzonder. En leuk: ze is de mannen niet vergeten! Ook zij vinden er stoere armbanden. Must Beads heeft een website die handig in het gebruik is, er verzorgd uit ziet en bovendien ook nog een goed doel steunt! Aanrader als je nog op zoek was naar wat sieraden om je zomerse ouftit mee te completeren.

Must Beads stelt een ball chain armband naar keuze beschikbaar voor de winactie als je het antwoord weet op de volgende vraag: welk goed doel steunt Must Beads? Geef je antwoord door via dit formulier .

Mocht je bijvoorbeeld alvast wat van die hippe bloemoorbellen of leuke kettingen willen bestellen, gebruik dan de kortingscode hipenhot en ontvang tot 10% korting op je bestelling. Beide acties duren tot 22 juni 2011.

Vorig artikelDe Hipster
Volgend artikelLievajurkjes
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in