10 boeken die je goede voornemens ondersteunen

10-boeken-om-goede-voornemens-te-ondersteunenHoe zit het met jouw goede voornemens? Ga je nu echt zorgen dat er een paar kilo’s af gaan? Eindelijk hardlopen of naar de sportschool? Misschien zelfs stoppen met roken? Of wil je alleen gezonder eten, meer in balans zijn en gelukkiger worden? Wij selecteerden 10 boeken die je goede voornemens ondersteunen.

10 boeken die je goede voornemens ondersteunen

Misschien denk je dat het je wel zal lukken, maar uit onderzoek blijkt dat maarliefst 95% van de mensen na een week de goede voornemens alweer aan de wilgen hangt. Het kan daarom echt helpen om je goed voor te bereiden met een boek. Het lezen ervan zorgt ervoor dat je bij de les blijft en gemotiveerd blijft. Lees hieronder welke boeken bij jouw doelen passen

Suikervrij in 30 dagen

Suikervrij in 30 dagen. Je kunt geen magazine openslaan, geen website bekijken of er staat wel iets over hoe slecht suiker is. Toegegeven, ik voel me ook altijd veel slomer als ik veel suiker eet. Maar nu na de feestdagen merk ik: het is verslavend! Hoe je afkickt van je suikerverslaving, leer je in dit boekje. In 30 dagen resultaat!

100 procent suikervrij Een schatkist vol geluk

Een schatkist vol geluk. Dit is eigenlijk geen boekje, maar een doosje met 52 gelukskaarten, voor elke week 1. Of eigenlijk 2, want op elk kaartje staan 2 gelukstips. Alle adviezen zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek van 100 geluksexperten uit meer dan 50 landen. Aanrader, tevens erg leuk als cadeau.

 

schatkist vol geluk

365 dagen succesvol

365 dagen succesvol. Laat je helpen om dit jouw beste jaar ooit te maken! Hoe succesvol je bent in je leven, schijnt je zelf te kunnen beïnvloeden. Dit boek geeft concrete oefeningen om te kijken naar de kansen die er in je leven zijn. Positiviteit, inzet, doelgerichtheid en humor maken dat je gemakkelijker met hobbels kunt omgaan. Het boek is ingedeeld in drie delen: maak jezelf vrij, geniet van de ruimte en groei. Binnen deze delen zijn thema’s in hoofdstukken uitgewerkt.

365 dagen succesvol

Relaxed en in Balans

Relaxed en in balans. Er zijn manieren om simpel en doeltreffend te ontspannen. Van ademhaling,  meditatie, yoga, massage en de natuur tot voeding, beweging, slaap en leuke dingen doen. Ontdek jouw persoonlijke route naar eenvoudige en blijvende ontspanning.

relaxed en in balans

Mindfullnesse werkboek

Mindfullness werkboek. Misschien wordt dit wel dè trend van 2015: mindfullness in het leven staan. Met dit werkboek leer je hoe. Leer omgaan met stress en tegenslag, maar ontwikkel ook een heldere focus en de kracht van het moment van nu.

mindfullness werkboek

Heerlijk relaxed

Heerlijk relaxed. Een creatief kleurboek voor volwassenen. Al eens ervaren hoe ontspannend het werkt om gewoon aan tafel een poosje te kleuren? Je moet het werkelijk eens uitproberen.

relaxed kleuren

Stoppen met roken

Stoppen met roken. Gelukkig heb ik nooit gerookt, maar ik zie dagelijks rokers in mijn omgeving worstelen met deze verslaving. Wil jij er nu echt vanaf? Ik heb van meerdere mensen gehoord dat dit boek kan zorgen voor een mindset, waardoor het ècht gaat lukken!

stoppen met roken

Groene smoothies

Groene smoothies. Een groene smoothie is heerlijk om de dag mee te beginnen. Het is supereenvoudig om je leven met een kleine interventie-het drinken van een dagelijkse groene smoothie-voor een groot deel gezonder te maken. Ontdek zelf hoe slechts 1 groene smoothie per dag je op weg kan helpen naar: meer energie – gewichtsverlies – een stralende huid – minder trek in zoetigheid – een stabiele bloedsuikerspiegel – een verbeterde weerstand.

groene smoothies

Beginnen met hardlopen

Beginnen met hardlopen. Wil jij nu eindelijk ook eens gaan sporten? Er is niets makkelijker dan hardlopen, dat kan immers iedere dag, kost geen abonnementsgeld en kun je zo vanuit je huis. Dit praktische boekje is een beginnershandleiding.

hardlopen voor beginners

101 redenen om niet te sporten, maar het wel te doen

101 redenen om niet te sporten, maar het wel te doen. Ben jij ook klaar met al die excuses die je voor jezelf verzint om niet te gaan sporten? Of de redenen die je vriend of vriendin verzint? Dan is het een uitgelezen moment om dit boekje aan te schaffen. Voor jezelf of als cadeau.

101 redenen om niet te sporten

Vorig artikelMeer dan 60 lekkere recepten die je wèl mag tijdens de zwangerschap
Volgend artikel7 tips voor een meer off line leven in het nieuwe jaar
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in