100% puur voor baby & kind

100 procent natuurlijke shampooJe kindje is je meest kostbare bezit. In een wereld die steeds meer naar de knoppen lijkt te gaan, waarin je haast niets meer kunt eten wat niet vol met vergif zit, snak je naar pure producten. Ik schrik vaak van de nieuwsberichten. Vis was toch zo gezond? Niet meer sinds de kernramp in Japan, of de vervuilde rivieren waar Pangasiusfilet in rondzwemt. Vlees blijkt ook vol gestopt te worden met rotzooi, zelfs biologische voeding schijn je niet 100% te kunnen vertrouwen! Want ja, er worden alleen maar natuurlijke bestrijdingsmiddelen gebruikt, maar zijn die nou wel zo veilig? Daar zijn de meningen over verdeeld.

Ook in verzorgingsproducten zitten regelmatig een hoop ongezonde ingrediënten. Vanaf de geboorte van Sterre gebruikten wij al vooral Weleda, gelukkig. Inmiddels zijn er nog veel meer andere producten op de markt die je, voor zover ik weet, veilig kunt gebruiken. De Knappe Kikker speelde in op de behoefte van ouders om meer keus te hebben in producten, maar wel een keuze uit 100% natuurlijke verzorgingsproducten. Of je nu op zoek bent naar iets voor onder de douche, in bad, je haar of je gezicht, of heel specifiek voor baby’s, de Knappe Kikker heeft een antwoord. Heerlijke geuren, prachtige flesjes en alles natuurlijk.

Fijn dat ze er zijn…

Welke verzorgingsproducten gebruik jij voor je kinderen? Maak jij je druk over eventuele minder goede ingrediënten, of denk je dat het zo’n vaart niet zal lopen? Wij zijn benieuwd!

Korting! 10% korting bij
een minimale besteding van 20 euro. Geldig voor een periode van 1 maand.
Actiecode: Hipenhot2013

100 procent natuurlijke verzorgingsproducten

Vorig artikelScandinavische sterren
Volgend artikelHandige theeset
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in