Handige theeset

teames theesetDe winterglow-periode is aangebroken. Tijd voor thee. Ik kan echt genieten, kouwelijk als ik ben, van een heerlijke warme kop thee. Op de een of andere manier smaakt mijn thee net even wat lekkerder, als ik het stijlvol presenteer. Herken je dat? Toch moet een mok ook praktisch zijn. Zo bestaan er van die dubbelwandige theebekers. Prachtig om te zien, maar ik presteer het telkens weer om mijn tong te verbranden als ik de thee daar in schenk. De buitenkant wordt namelijk niet warm, waardoor ik steevast denk dat ik het al kan drinken om vervolgens de blaren op mijn lip te krijgen.

Doe mij dus maar een stijlvolle kop, die ook nog eens handig is in het gebruik. Zoiets als deze theeset van Teame. Verkrijgbaar in leuke kleuren, waardoor het een echte blikvanger is. Maar dat is niet het enige. Hier is over nagedacht. koekje

De Oostenrijkse ontwerpster Vera Wiedermann heeft hier een slimme  oplossing voor gevonden voor het probleem dat je soms je theezakje in je kopje laat vallen. Het labeltje van je theezakje kun je namelijk handig “vastzetten” in het gleufje van de theepot. Het bijbehorende schoteltje gebruik je als deksel (om de thee langer warm te houden) of om het theezakje en/of een lekker koekje of bonbon op te presenteren. Na gebruik leg je het theezakje gewoon op het schoteltje.

Daar houd ik van. Dus deze gaat op mijn verlanglijstje. Per direct…

Wat vind jij van deze innovatieve en prachtige, stijlvolle theeset?

theeset

Vorig artikel100% puur voor baby & kind
Volgend artikelDe beste bescherming tegen de regen
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in