14 leuke jurkjes voor de herfst van 2015

Ik ben gek op jurkjes. Mijn kast hangt vol. Echt. Alleen daarom moeten we al verhuizen… Ik krijg er nooit genoeg van. Elk seizoen wil ik er toch minstens weer 2 nieuwe jurkjes bij. Dus ben ik op zoek gegaan. Ik heb een heleboel leuke jurken gevonden. Nu nog kiezen. Ga ik voor een patroon, of voor effen. Ga ik voor kleur, of liever zwart of wit-tinten? Of toch maar gewoon warme herfstkleuren?

Hierbij deel ik de jurken die ik op het oog heb. Welke twee vinden jullie het leukste?

jurkjes-2015-herfst

 1. Iedereen weet: de jurkjes van Tante Betsy zijn hot! En ze zitten ook perfect, hele fijne pasvorm. De nieuwe collectie is net uit en ik ben alweer heel enthousiast.
 2. Halsoverkop is ook een favoriete shop van mij. Alleen de look & feel van de webwinkel vind ik al geweldig. Dit vind ik de leukste.
 3. Ik weet uit ervaring dat de jurkjes van Zendee mooi zitten en lekker warm zijn. Groot voordeel: je hoeft ze niet te strijken! Ik krijg er altijd veel complimenten over. Ook deze herfst weer warme kleuren en mooie modellen.
 4. Hippest Fashion is voor mij het online adresje om jurken van Blutsgeschwister te scoren. Deze met appeltjes is natuurlijk superleuk voor de herfst! En die rode vind ik ook prachtig!
 5. Een mooie herfstige jurk van Le Pep, in schitterende warme kleuren. Waarvan ik vrees dat ze mij niet staan. Maar jou misschien wel?
 6. Who’s that girl heeft ook weer een prachtige collectie. Deze blauwe met rode details vind ik fris en vrolijk.
 7. De wijd uitlopende mouwen van deze groenige jurk van Zilch spreken mij ook aan. Verder is ie lekker simpel. Hou ik van.
 8. Ook Vive Maria is een fijn merk. Ik heb er 2 jurken van in de kast hangen, voor de zomer. Deze winterjurk valt op door de mooie strik. En zwart/wit is natuurlijk helemaal hip dit najaar.
 9. King Louie is eigenlijk altijd goed. Zoveel keus! Mijn oog viel op deze gebreide, donkergroene jurk met zakjes. Gewoon omdat ik denk dat hij heerlijk warm is. Een mooie sjaal erbij of opvallende ketting, warme maillot en klaar is je outfit!
 10. Bij House of Dots kan ik ook vaak goed slagen. Al is het nu een tijdje geleden dat ik er een nieuwe jurk kocht. De twee die ik een paar jaar terug bestelde, draag ik elke zomer wekelijks. Zelfs met een paar kilo meer staat ie nog goed. Misschien toch ook eens een winterversie van dit merk aanschaffen?
 11. Ook via Hippest Fashion, deze Surkana toffe jurk in groen en blauw tinten. Staat supervlot en sjiek tegelijk. Kun je heel goed aan naar je werk of een feestje.
 12. Froy & Dind mag natuurlijk ook niet in het lijstje ontbreken. Een heleboel fijne jurkjes, sommige van de wintercollectie hebben een bijzondere kraag. Ik weet nog niet wat ik daar van vind. Zou ik aan moeten zien, denk ik.
 13. Wisten jullie al dat 4Funkyflavours tegenwoordig naast kinderkleding ook jurken voor dames verkoopt? Dit jurkje met ballonnen is superleuk voor een feestje!
 14. Flamingo’s zijn ook in de winter nog hip, Talulabelle verwerkte ze dus op deze sjieke jurk. Roze panty erbij en voilà!

Weet jij nog leuke merken van jurkjes die hier niet bij staan? Laat een linkje achter bij de reacties!

Vorig artikel19 geheime tips voor moeders
Volgend artikelValencia: leuke citytrip met kinderen
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

3 REACTIES

 1. SRNDPTY van Dresses Only heeft ook super jurkjes.
  De andere merken ken ik inderdaad ook.
  House of Dots houdt er helaas mee op.
  Als je nou echt niets kan vinden, kan Mervouw Kers ( zoek op Facebook) ook jurkjes voor jou op maat maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in