Strijkapplicaties.nl

Voor de mooiste velours en full colour applicaties, ga je naar Strijkapplicaties. Zo kun je bijvoorbeeld dat saaie shirtje helemaal leuk maken door er heel simpel zo’n hip motiefje op te strijken! De motiefjes zijn verkrijgbaar in vele kleuren, dus voor elk wat wils en blijven ook mooi in de was, niet geheel onbelangrijk natuurlijk. Sinds kort verkoopt Strijkapplicaties ook geweldige full colour veloursmotieven met lieve hertjes, schattige uiltjes en nog veel meer! Je kunt de motiefjes nog leuker kan maken, door er nog een extra strikje op te zetten of door ze bijvoorbeeld te bewerken met een glitter textielstift. Zo worden motiefjes nog unieker en dat is wat ik toch altijd wel het leukste vind! Maar zonder dit zijn de motieven natuurlijk ook al helemaal leuk. Uiteraard niet alleen voor shirtjes, maar overal op te gebruiken, denk aan beddengoed, kussentjes, jurkjes, rokjes…. Van simpele dingen kun je met deze geweldige motieven iets hips en unieks maken! Niet alleen voor meiden, maar ook voor jongens zijn er stoere motieven te koop. Ik ben fan!

Voor Hip & Hot heeft Strijkapplicaties een leuke prijsvraag bedacht. Als je antwoord kunt geven op de vraag hoeveel motieven er in de map LOVE staan, maak je kans op een cadeaubon ter waarde van 15 euro om even lekker te shoppen bij Strijkapplicaties! Je geeft je antwoord natuurlijk door via dit formulier. De actie loopt tot 13 juni 2010.

Vorig artikelHippe poncho’s
Volgend artikelFiedelientje
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in