9 maanden op je mooist met de MAMA collectie van Miss Etam

2193_mi_pd_1Toen ik zwanger was van mijn eerste kindje (we hebben het dan wél over een hele tijd geleden) was zwangerschapskleding alles behalve hip & hot. Natuurlijk kon je overal zwangerschapskleding kopen, maar dat waren, ja écht, tuinbroeken, wijde blouses en de meest vreselijke broeken met zo’n elastieken band aan de voorkant. Je kunt het je nu bijna niet meer voorstellen.

Gelukkig is er ondertussen heel wat veranderd, want ook als je zwanger bent verdien je het om mooi voor de dag te komen. Je bent supertrots op die mooie prachtige buik die alsmaar groeit; die wil je aan iedereen laten zien! En natuurlijk ben je op je allermooist als je lekker in je vel zit. Mooie, goed zittende kleding kan je daar een handje bij helpen.

Ik was blij verrast door de toffe positiemode collectie MAMA van Miss Etam. De collectie bestaat uit sterke basis items; stuk voor stuk kleding van soepele, fijne stoffen. Met natuurlijk een goede fit voor optimaal comfort, want ook dát is belangrijk tijdens de negen maanden zwangerschap. De basics zijn aangevuld met trendy items en zo combineer je gemakkelijk verschillende toffe outfits bij elkaar, geschikt voor diverse gelegenheden. En dat is natuurlijk ook voor je portemonnee heel fijn!

2191_mi_pd_1
Mooi jezelf zijn – Dat is wat Miss Etam bezighoudt. Bij Miss Etam kun je op elk moment (in de winkels en op missetam.nl) je modehart ophalen en je mooi jezelf voelen. Ook, of juist, als je zwanger bent. Miss Etam is er voor alle vrouwen die gewoon blij zijn met zichzelf.0133120434_366_D

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here