Foto weekoverzicht Judith #60

Na een week vakantie moest er maandag weer gewoon gewerkt worden. Ik had ook meteen een heel drukke dag. Van afspraak naar afspraak, met tussendoor nauwelijks tijd om adem te halen. Toen ik ’s avonds thuis kwam voelde ik me niet zo fit. Rillerig, buikpijn, hoofdpijn. Ik had zelfs een beetje koorts. Ik was ineens heel bang dat ik ziek ging worden, dus dook vroeg mijn bed in.

niet fit

Dinsdag had ik opnieuw een drukke dag. Ik voelde me nog steeds niet lekker in de ochtend, maar besloot toch maar te gaan werken. Toen ik ’s middags thuis kwam, was de post geweest met een prachtig servies van Cabanaz, wat ik nodig heb voor Pasen. Ook ontvingen we de meest recente plattengronden van de architect van ons nieuwe huis. Over deze 3e versie zijn we heel erg tevreden! Nog wat kleine aanpassingen, maar dan zijn we er wel uit denk ik.

dienblad cabanaz

Woensdag moest ik ook werken, en opnieuw was het een ochtend vol afspraken. In de middag vierden we Sterre’s kinderfeestje. Ze wilde een fotoshoot met haar vriendinnen in een studio, dus hadden we dat geboekt. Deze fotograaf kende ik nog niet, maar was ons getipt door Simone Janssen. Stefan Segers heeft eeen studio in Zoetermeer. Nadat we cake en pannenkoeken hadden gegeten, cadeautjes uitgepakt en de meiden zich verkleed hadden en make up op hadden gedaan bij elkaar, reden we met onze gastouder naar Zoetermeer. Stefan was er al klaar voor.

fotofeestje sterre

Ik had zelf wat attributen meegenomen om de witte achtergrond wat speelser te maken, zoals de seizoensboom, de tumbling animals, speelkleden en ballonnen. Ik houd gewoon meer van foto’s waarop iets gebeurt dan van die statisch geposeerde foto’s. Stefan vond het allemaal prima en deed het heel leuk met de meiden. Hij gaf goeie tips over leuke composities. Er zijn een aantal groepsfoto’s gemaakt, wat portretfoto’s en zelfs van ons gezin maakte hij een paar leuke. Deze heb ik inmiddels op de “over ons” pagina geplaatst. Na een uur en heel wat verkleedsessies was het mooi geweest. We gingen weer naar huis, waar de kinderen werden opgehaald. Sterre had genoten, de andere kinderen ook. Geslaagd fotofeestje dus!

verjaardag van Sterre in de studio
Fotografie: Stefan Segers

Donderdag was ik een dagje thuis. In de ochtend deed ik wat werkdingen achter de laptop. Fee was best onrustig, ze heeft last van kiezen. Later die middag deden we dus vooral hangen op de bank. Best wel even lekker, om Feetje zo dicht tegen me aan te hebben. Ze wordt al zo groot….

fee tandjes en kiezen

Vrijdags heb ik de laptop niet aangehad. Ik speelde met Lenthe en Fee, vooral met de tumbling animals. Nog steeds zulke fijn speelgoed. Fee vond het balanceren op de olifant erg leuk. Aan het eind van de middag ontving ik de foto’s van Sterre’s feestje. Superleuk waren ze!

tumbling animals

Zaterdag gingen we eerst een slot kopen voor oma (die jarig is) en daarna liepen we naar de opening van de Yoghurt Barn in Den Haag op de Plaats. We moesten wat lang wachten op de bediening, maar verder was het lekker en sfeervol. Aanrader dus!

yoghurt barn

Maik was in de tussentijd naar de Eigen Huis en tuin Beurs, om ideetjes op te doen voor ons nieuwe huis. Toen hij thuis kwam was ging hij de kinderen even entertainen, zodat ik nog even kon werken. Ik was bezig met het voorbereiden van Pasen op Hip & Hot en ik werd helemaal vrolijk van al dat geel!

easter egg hunt

Zondag was de dag van de City Pier City. Yuren liep de 1 km en Sterre de 2,5 km. Daarna mochten ze natuurlijk hun medaille ophalen. Trots dat ze waren! Op de terugweg naar huis kregen we helaas wel een bui op onze kop. Yuren was zo koud, dat hij eerst wilde douchen toen hij thuis kwam. Prima natuurlijk. Ik was die dag wel erg moe, want ik had ’s nachts bezoek gehad van 3 kinderen tussen 12 en 4 uur. Veel uurtjes slaap had ik dus niet gehad…

cpc 2016

De rest van de middag is Maik met de kindjes spullen naar de opslag gaan brengen, terwijl ik nog wat werk deed. Aan het einde van de middag gingen we naar opa en oma, want oma was jarig geweest en die vierde dat. We aten er een soepje en toen zat het weekend er weer op!

sterre 9 jaar
Fotografie: Stefan Segers
Vorig artikelWelke auto’s zijn hot?
Volgend artikel9 maanden op je mooist met de MAMA collectie van Miss Etam
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in