Beads&Co

Ik weet nog wel dat ik vroeger altijd van die grappige armbandjes had, in de meeste vrolijke kleuren. Heel makkelijk, je hoefde hem maar tegen je pols aan te tikken en het armbandje vormde zich zo om je pols heen. Bij Beads&Co hebben ze prachtige horloges die op dezelfde manier werken. De Slap on Watches zijn hartstikke hip en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Geen gedoe meer met bandjes die je vast moet maken, maar gewoon een tikje tegen je pols en je horloge zit goed.

In de (web)winkel van Beads&Co kun je terecht voor allerlei vrolijke artikelen. Van tafelkleden tot mooie sieraden. Vanaf half juni is de winkel van Beads&Co te vinden in een prachtig nieuw pand in Leeuwarden. Met veel nieuwe artikelen zoals fantastische loopauto’s voor de kinderen, sieraden van Mieke, Manget knopen voor de heren en T-shirts met leuke teksten.

Namens Beads&Co mag ik vijf Slap on Watches weggeven. Daarvoor moet je de volgende vraag beantwoorden: welke kinderfeestjes organiseert Beads&Co? Het antwoord kun je terug vinden op de site van Beads&Co. Geef het antwoord door via dit formulier en misschien ben jij straks de gelukkige eigenaar van één van de vijf kleurrijke Slap on Watches.

Vorig artikelBabease
Volgend artikelLuiertas Babyorganizer
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in