Bretonse Strepen

Ik kreeg een bijzonder leuk rokje opgestuurd voor mijn dochter van Bretonse Strepen. Hartstikke leuk! Die streep blijft altijd in, ik weet nog hoe ik als puber allerlei shirtjes in mijn kast had liggen met de Bretonse streep. Dat was toen hip, en eigenlijk is het nooit helemaal weggeweest, die streep. Het is dus fashionable en tijdloos, die Bretonse streep. En al ben ik er geen voorstander van om met het hele gezin in zo’n streep te gaan rondlopen, het kan wel voor iedereen! Maar dan liefst wel op andere dagen…. Bij de webshop Bretonse Strepen vind je een enorme collectie aan deze mooie basisitems die eigenlijk in geen enkele garderobe mogen ontbreken. Fijn om te weten; de items van Bretonse Strepen en de andere merken die ze hier verkopen, blijven echt heel mooi, dus heb je er extra lang plezier van!

Namens Bretonse Strepen mag ik de lezers van Hip & Hot een korting van 10% aanbieden met de kortingscode HIPHOT op je eerste bestelling.

Vorig artikelEco kadobon
Volgend artikelRockababy
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in