Eco kadobon

Het is weer bijna kadootjestijd. Sinterklaas, kerst, het komt er allemaal weer aan. De eerste pepernoten heb ik al in de winkels gespot. Best lastig soms om een geschikt cadeautje te vinden. Daarom zal ik daar de komende tijd weer wat aandacht aan besteden. En de eerste tip komt vandaag. Heb je er namelijk wel eens aan gedacht om een eco kadobon te geven? De eco kadobon is een online cadeaubon die bij vele leuke milieuvriendelijke webwinkels te besteden is. De eco kadobon is een online cadeaubon, je kunt de bon direct ontvangen en uitprinten. En als je ‘m liever per post ontvangt, dan kan dat ook. Binnen 24 uur heb je de bon in huis, dus ook voor last-minute beslissingen is dit duurzame cadeau heel geschikt. Op de website van de eco kadobon vind je alle deelnemende winkels waar de bon kan worden ingeleverd.

Namens Ecokadobon.nl mogen wij een bon twv 20 euro weggeven! Laat ons via dit formulier weten bij hoeveel deelnemende webshops je op dit moment de eco kadobon kunt inleveren. Deze actie duurt tot 16 november 2011.

Vorig artikelBobinies
Volgend artikelBretonse Strepen
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in