Essie’s handcraft cuteness

Ben je op zoek naar leuke, vrolijke producten dan moet je zeker even een kijkje gaan nemen bij Essie’s handcraft cuteness. Alles wordt met de hand gemaakt en de site ziet er al super vrolijk uit. Van tasjes tot theemutsen, van hangers tot babyartikelen. Je kunt het er allemaal vinden. Of wat dacht je van de mooie cupcake artikelen. Daar wordt je toch meteen vrolijk van? Schattige sleutelhangers, of een telefoon hoesje en allemaal in de vorm, of met een print van een cupcake. De meeste producten zijn van vilt gemaakt, dus heerlijk zacht. Ik vind het super dat alles met de hand gemaakt wordt, want daardoor is elk product wat je koopt uniek.


Speciaal voor de lezers van Hip & Hot krijg je nu 15% korting als je een bestelling plaatst bij Essie’s handcraft cuteness. Gebruik hiervoor de code feestmaand.

Vorig artikelKleurrijke Kerst met Vorm en Kleur
Volgend artikelDreumes enZo
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in