Carnaval

Valentijnsdag hebben we weer gehad, op naar het volgende feest! Carnaval. Ik ben zelf eigenlijk helemaal niet zo’n carnavals fan, maar ik weet dat half Nederland dat wel is dus heb ik me er toch maar eens in verdiept. Er zijn verdraaid leuke verkleedspulletjes te krijgen op het wereld wijde web! Zoals bijvoorbeeld bij La Luzz, waar je voor een leuke prijs jezelf en je kids in een geweldige Spaanse outfit kunt hijsen! Die Spaanse jurken, schoenen en accessoires zijn namelijk nog steeds helemaal hip. La Luzz heeft speciaal voor de carnavalsperiode voordeelpakketten voor complete outfits. Zo ben je nog goedkoper uit. Niet alleen voor je kids, ook voor jezelf is zo’n Spaanse jurk natuurlijk erg leuk!

Met de code HOT10 krijg je bij La Luzz bovendien ook nog eens 10% extra korting als lezer van Hip & Hot! Deze korting is geldig tot en met 15 maart 2011. Bestel dus snel, want dan ben jij in elk geval helemaal klaar voor de carnaval. Snel, makkelijk, hip èn goedkoop!

Vorig artikelNika Zupanc wieg
Volgend artikelSushi collectie
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in