De leukste gadgets voor kinderen

Met de feestmaand in aantocht wordt er in Nederland weer een hoop voor de kinderen aangekocht. Speelgoed in overvloed. Soms is het best lastig om iets origineels te verzinnen. Weer aankomen zetten met playmobil, lego of een barbie gaat ook zo vervelen. Daarom vind ik de webwinkel Radbag ook zo leuk. Ik selecteerde daar laatst al mooi spul voor vrouwen, nu een lijstje met de leukste kinder gadgets. In willekeurige volgorde, trouwens.

gadgets-kinderen-radbag

 1. Kus een dolfijn. Ik weet niet hoe het met jullie kinderen zit, maar die van mij zijn gek op dolfijnen. Daarom vind ik dit rietje zo leuk. Als je er uit drinkt, kus je in feite een dolfijn.
 2. Gekleurde pennen, potloden of stiften, volgens mijn kinderen kun je die niet genoeg hebben. Deze fruit markers zijn dan ook een prima cadeau.
 3. Kinetisch zand is ook dit jaar een hit. Met het plakkerige zand kunnen kinderen zich uren aan tafel vermaken. Het kruimelt een klein beetje, maar dat mag de pret niet drukken. Uren speelplezier is ook wat waard.
 4. Fijne lichtjes in diverse kleuren, zodat je kind ‘s nachts wat minder bang is. Ik vind deze eenhoorns leuk, ze brengen een beetje magie in je leven.
 5. Haal de kermis in huis met deze snoepgrijper. Voortaan, als je kind vraagt om een snoepje, moet ie daar wel wat voor doen. Erg leuk voor kinderen om mee te spelen!
 6. Maze ball, dat is een leuk spelletje voor kinderen. Terwijl ze bezig zijn, oefenen ze meteen hun fijne motoriek en concentratie. Altijd handig.
 7. Voor de vaders en zonen is dit leuke papieren vliegtuig, dat je kunt besturen met je smartphone.
 8. Toymail is een hele leuke gadget, waar je kinderen ontzettend om gaan lachen. Je kunt een berichtje voor ze inspreken, en Toymail vertelt het ze dan met een hele grappige stem. Om eindeloos mee te spelen. Kinderen kunnen natuurlijk ook terug praten. Hilarisch!
 9. Grappige borden om voor de kinderen een waar kunstwerkje te maken òf ze zelf met eten aan de slag te laten gaan. Wie weet gaan ze er nog wel beter van eten ook?
 10. Voor Bento liefhebbers, zo maken je kinderen zelf hun eitjes klaar. En nog op een heel leuke manier ook!
 11. Je eigen winegums maken is natuurlijk een waar feestje. Leuk om te doen, gewoon in het weekend of als je een kinderfeestje geeft.

 

Vorig artikelMug cakes met een sint tintje
Volgend artikelUniek! Eetbare wijn. Drink je mee?
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in