Decembercadeautips voor kinderen

Het is weer december, dan zijn we volop in beweging om voor onze kinderen de leukste cadeaus te zoeken. Ik heb weer mijn best gedaan om originele producten te vinden. Zo heb ik een bijzonder product ontdekt wat bijna alle kinderen leuk zullen vinden en waar ik fan van ben, omdat het van hout is. In deze blog dus decembercadeautips voor kinderen.

Houten lego Mokulock

Als eerste in de lijst decembercadeautips voor kinderen, tip ik het leuke product Mokulock. Mokulock is een soort lego, maar dan van hout. Ik vond het in de webwinkel van Reiger en de Raaf en ik was meteen enthousiast. Lego is natuurlijk een fantastisch product, wie dat ooit heeft uitgevonden is echt een genie. Alleen het is wel van plastic. Dit is het duurzame alternatief voor lego. De blokjes passen trouwens wel op gewone lego blokjes, dus het kan door elkaar gebruikt worden. Maar ik stem voor Mokulock, vanwege het duurzame aspect ervan.

Glamgoo

Ik ben echt een beetje klaar met dat slijm, maar mijn kinderen helaas nog niet. Ik vind het overal terug in bakjes. Af en toe gooi ik het weg, maar dan willen ze weer nieuw slijm maken. Recent was er een heel gedoe over Borax, dat zou niet goed zijn voor kinderen en het werd dus afgeraden om dat te gebruiken. Dat gaf mijn kinderen direct een nieuwe impuls om dan maar slijm te maken zonder Borax. Gelukkig is er ook Glamgoo. Zij verkopen gewoon kant en klaar slijm (scheelt een hoop troep) en vervolgens zitten er doorzichtige producten in de doos, zodat de kinderen het daar in kunnen doen. Het glitterslijm is dan goed te zien, maar ligt niet de hele tijd te slingeren en ze zitten er ook niet aldoor aan. Ik vind Glamgoo daarom wel een goed cadeau voor meisjes die van slijm houden. Hier zat het al in de zak van Sinterklaas, en de meiden zijn er heel blij mee. Tja, slijm hoort er dus nog een beetje bij als je kijkt naar decembercadeautips voor kinderen.

Spelletjes

Ik vroeg recent op Facebook naar de favoriete spelletjes van iedereen. Daar kwam een heleboel uit wat ik al kende, maar ook een paar tips die ik nog niet kende, zoals het Keezenspel en 30 Seconds Junior. Ik kan er nog niets over zeggen, want hier liggen ze nog onder de kerstboom, maar als ik mijn lezers moet geloven zijn dat topcadeaus en daarom mogen ze in deze blog over decembercadeautips voor kinderen niet ontbreken. 30 Seconds Junior en het Keezenspel koop je bij Bol.com.

Leesboeken

Behalve Fee kan iedereen hier nu lezen. Lenthe begint er ook lol in te krijgen. Voor alle kinderen gaat er dus zeker weer een boek onder de kerstboom, afgestemd op hun leeftijd. Bij bol.com kun je genoeg suggesties vinden. Zo kozen wij voor Yuren de Gorgels, een mooi prentenboek voor Fee, voor Sterre een boek over groep 8 en voor Lenthe een leesboekje van M3.

Nieuwe tandenborstels

Goed poetsen is superbelangrijk, en het allerbeste kunnen kinderen poetsen met een elektrische tandenborstel. Daarom hebben wij voor alle vier de kinderen een elektrische tandenborstel. OralB heeft tegenwoordig elektrische tandenborstels die precies zijn afgestemd op de leeftijdsfase van je kind. Zo hebben ze voor de kleintjes bijvoorbeeld tandenborstels in het thema van Cars, Star Wars, Incredibles, Frozen, Princess. Dat werkt: ze willen nu opeens wel tandenpoetsen, waar ze er eerder nog een heel drama van maakten. Voor Sterre hebben we nu een speciale teens tandenborstel. Die is verkrijgbaar in zwart en wit. Deze tandenborstel heeft een speciale Orhto Kit voor als ze straks een beugel krijgt. Tieners poetsen van vaak niet goed, omdat ze bang zijn vanwege de beugel. Dat probleem wordt zo opgelost. Er is ook een app beschikbaar, zodat ze goed poetsen. Tot slot hebben we een Junior tandenborstel vanaf 6 jaar. Die is er in groen en paars. Speciaal voor kinderen die aan het wisselen zijn. Ideaal!

Vorig artikelDe coolste functies van Whatsapp (die jij nog niet kent)
Volgend artikelTips voor een romantische slaapkamer
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in