Chocolade Pizza

Terwijl ik even aan het rondsnuffelen was op het web op zoek naar andere leuke winkels, kwam ik zomaar ineens terecht op de site van Chocolade Pizza. En tja, daar blijf je echt wel even hangen, want dit is echt iets unieks. Je kunt op deze site pizza’s van chocolade bestellen helemaal naar jouw eigen wensen. En je hebt geen excuus om niets te bestellen ‘omdat ze je smaakje niet hebben’, want er is werkelijk voor ieder wat wils. Het begint al met het kiezen van je pizza. Er zijn allerlei smaken als het bekende wit, puur en melk, maar ook biologische chocolade, honingchocolade en zelfs cappuccino chocolade! Daarna maak je je je pizza verder af met bijvoorbeeld stukjes caramel of butterscotch of je gaat bijvoorbeeld voor noten, ook erg lekker. Het laatste, fun element, is voor kinderen het allerleukste, smarties, marshmallows, knetters, mijn dochters konden daar al niet meer kiezen en wilden alles op de pizza…. Daarna druk je simpelweg op de bestelknop en heb je binnen een paar dagen een heerlijke chocoladepizza in huis. De pizza komt niet kant-en-klaar, maar kun je thuis zelf met alle toppings maken, dat is natuurlijk super, want de een wil alles door elkaar op de pizza hebben terwijl de ander misschien creatieve hartjes of andere dingen op de pizza wil maken met de toppings (ik kan me hier thuis weer twee meiden voorstellen die dat helemaal naar eigen idee willen invullen). Ik vind het echt helemaal geweldig en origineel en heb nu al zin in een woensdagmiddagje om het samen met de meiden in elkaar te zetten en daarna natuurlijk lekker bij de thee op te gaan smikkelen! Kun je gewoonweg uit al deze lekkere ingrediënten niet kiezen, dan kun je ook een pizza kant en klaar uit het assortiment bestellen. Deze pizza hoef je niet meer zelf in elkaar te knutselen maar komt zo in pizzadoos door je brievenbus! Ik vind het super! Ook hartstikke leuk om bijvoorbeeld cadeau te doen aan een echte chocofan!!! Of denk eens aan verjaardagen, eens iets anders dan taart! Dus wil jij ook zo’n lekkere pizza, aarzel dan niet en je hebt zeker weten iets bijzonders op tafel staan!!!

Voor Hip & Hot heeft de Chocolade Pizza een leuke prijsvraag bedacht. Als je antwoord kunt geven op de vraag wat de ingrediënten zijn van de Chocolate on the Beach Pizza, dan maak je kans op een cadeaubon van de Chocolade Pizza ter waarde van 5 euro! Je antwoord geef je natuurlijk door via dit formulier en deze actie loopt tot 19 juni 2010.

Vorig artikelRode Kapjes
Volgend artikelFrutsel & Freubel
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in