Frutsel & Freubel

Ongeveer twee jaar geleden kwam ik in contact met Laura, van Frutsel & Freubel, omdat ik een leuk en hip kaartje wilde laten maken voor de verjaardag van Aimee. Ook heb ik toen vliegers laten maken, die ze ergens in heeft geprikt om uit te delen. Dat was toen zo’n succes, dat ik daarna van alles door Laura heb laten ontwerpen. Het is iedere keer natuurlijk weer heel wat omdat alles nog origineler moet zijn dan de keer daarvoor, maar dat gaat ook altijd lukken! Frutsel & Freubel maakt voor jou de allermooiste ontwerpjes voor kaartjes, uitnodigingen, kerstkaartjes, bedankkaartjes en ook zelfs leuke traktatietasjes om uit te delen. Alles natuurlijk helemaal naar je eigen wens en idee. Laura doet dit ontwerpen al best wel wat jaartjes en dat komt ook duidelijk naar voren in haar ontwerpen. Alles is netjes afgewerkt, loopt door en is gewoon echt hip, hot en uniek! Zelfs het meest onmogelijke lijkt mogelijk te worden gemaakt door Laura, dat is tenminste mijn ervaring! Ook natuurlijk heel erg leuk om foto’s te laten bewerken die je dan kunt laten afdrukken op een canvasdoek (je krijgt het ontwerp dan ook op het juiste formaat aangeleverd, dus extra scherp met afdrukken!) of bijvoorbeeld een ontwerp voor zo’n leuke tas, wat ze voor mij ook al eens heeft gedaan. Heb je zelf een idee, zoals een unieke applicatie op je shirtje die niemand anders heeft, dan kun je dat dus altijd laten ontwerpen en is succes verzekerd! Zo heeft Joelle bijvoorbeeld een schattig shirtje met daarop een chihuahua met kroontje, natuurlijk ontworpen door Frutsel & Freubel, waar haar vriendinnetjes maar wat jaloers op zijn!

Ik ben nog altijd ontzettend blij dat ik altijd zo uniek voor de dag kan komen op verjaardagen en dat is iets wat mijn dochters ook helemaal geweldig vinden. Heb je een webshop, dan ontwerpt Frutsel & Freubel ook jouw banners, flyers of gehele site. Kortom, wil je iets hips en unieks, breng dan snel een bezoekje aan Frutsel & Freubel!! Succes verzekerd!

Als je antwoord weet op de vraag hoeveel kaarsjes er op de taart staan van Mary, bij de applicaties, dan maak je kans op een prachtig ontwerp voor een kaartje van Frutsel & Freubel, helemaal naar eigen idee! Geef je antwoord door via dit formulier. Dus heb je binnenkort iets te vieren, of wil je iemand een leuk kaartje sturen, doe dan snel mee met deze prijsvraag!

Vorig artikelChocolade Pizza
Volgend artikelCountry Wishes
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in