Wolvilt producten

shopper_rood_72dpi_1In de webshop van Manon Garritsen koop je eenvoudige, stijlvolle en functionele producten. Het eerste product van deze bijzonder webshop was de A3 tas, een grote vilten tas van A3 formaat. Een ideale shopper om mee te nemen naar je werk of supermarkt. Je kan ‘m ook gebruiken voor A3 formaat documenten of 17-inch laptop. In deze tas past echt alles!

De Manon collectie is inmiddels flink uitgebreid met hoezen voor de Ipad, MacBook en iPhone. In 2011 is ook de eerste kussencollectie gelanceerd. De kussens zijn gemaakt van puur wolvilt. Een kussen van Manon, met eenvoudige lijnen en een strak ontwerp, geven de woonkamer een extra, comfortabele warmte. lake39a_16_1200px_2En zit ‘jouw’  kleurcombinatie er niet bij, stuur dan even een mailtje om te vragen wat de mogelijkheden zijn.

Namens Manon bieden wij een mooie korting aan. Als je één van de fantastische tassen bestelt en je geeft bij het afrekenen de code ‘Hooray!’ aan, krijg je op de bestelling 15% korting. Deze actie geldt t/m 31 januari a.s.

Vorig artikelThe Red Bird Shop
Volgend artikelHoe laat je kinderen groente eten?
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in