Chocstar

Er zullen weinig mensen zijn die niet van chocolade houden, ik ben er in ieder geval gek op. Soms ga ik voor melk en soms voor wit, het is maar net waar ik zin in heb. Onlangs kwam ik tijdens het surfen bij Chocstar terecht en ik kreeg er spontaan honger van. Wat een geweldig idee! Je kunt bij Chocstar namelijk je eigen chocoladereep ontwerpen, hoe gaaf is dat! Dit moest ik natuurlijk even proberen en zodoende bestelde ik een reep melk chocolade met marshmallows, butterscotch, caramelblokjes en stukjes nougat. Na een paar dagen wachten lag er een heerlijke chocoladereep bij me in de bus en wat was dat genieten zeg! Omdat je helemaal zelf kunt bepalen welke ingrediënten je toe wilt voegen weet je ook zeker dat je een reep hebt die je lekker vind. Tenzij je er natuurlijk voor kiest om je te laten verrassen, en voor ingrediënten te kiezen die je misschien niet zo goed kent. Bij Chocstar kun je kiezen uit donkere, melk en witte chocolade, alle drie Fair Trade. Daarna kun je vijf ingrediënten toevoegen, waarbij je maar liefst de keus hebt uit 65 verschillende ingrediënten. Van noten tot snoep, van kruiden tot fruit. Het heeft mij wel even gekost om de ingrediënten toe te voegen, omdat er zoveel lekkere dingen tussen staan. Heb je even geen inspiratie? Geen probleem, want ze hebben bij Chocstar ook een selectie gemaakt met leuke en bijzondere chocolade samenstellingen. Van ‘Anti Snotter Choc’ tot ‘Hart onder de Riem’ Wat ik zelf ook helemaal geweldig vind zijn de Chocoholic abonnementen, waarbij het elke maand een verrassing is welke chocolade combinatie je krijgt. Zoiets is natuurlijk geweldig om cadeau te geven, of om zelf te krijgen.

Namens Chocstar mogen we een ‘Golden Ticket‘ weggeven waarmee je zelf een reep kunt samenstellen. Wie wil dat nou niet winnen? Hiervoor moet je natuurlijk wel even wat doen. Geef via dit formulier antwoord op de volgende vraag: Welke ingrediënten zitten er in de ‘Sweet Kisses’ chocolade reep? Deze actie loopt tot 7 april 2012

Vorig artikelVersier een huisje
Volgend artikelMoosmade
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in