De vosjestrend gaat mee op reis

koeltasjeIk ga op reis en ik neem mee… vosjes! Ik ben echt verliefd op het ontwerp van Rusty the Fox. Het lichte blauw vind ik helemaal zomers, en die vosjestrend ben ik nog lang niet beu. Binnenkort gaan we op vakantie, en dan hebben we natuurlijk weer een koeltasje nodig voor tijdens de lange autorit, een thermosflesje en een broodtrommel. Dat kan helemaal in stijl, want Rusty the Fox staat overal op. Er zijn ook andere leuke koeltasjes hoor, maar ik wil deze. En straks, als we terug zijn, kan Sterre het setje mee nemen naar school. Onze grote meid gaat immers naar groep 3, dus ze moet lekkere frisse boterhammen meenemen, die koud blijven in haar koeltas. Kan ze goed nadenken. En de blits maken, met haar vosjes. Ook handig voor op vakantie, of gewoon thuis, zijn de pleisters van Rusty the Fox. Als ik tegenwoordig met gewone pleisters kom aanzetten, krijg ik direct commentaar. De kindjes willen hippe pleisters! En ik vind deze vosjes voor mezelf ook mooi. Je koopt deze leuke broodtrommels, thermosflesjes, koeltasjes en pleisters bij Stip & Bloem.

thermosflesje

Wil jij nog even snel bestellen, voor je op vakantie gaat? Of misschien alvast voor het nieuwe schooljaar, want een groot deel van Nederland heeft de helft van de zomervakantie er al weer op zitten. Gebruik dan de kortingscode hipenhot, goed voor 10% korting! (geldig tot 31 juli 2013)

broodtrommel

Vorig artikelHippe rugtas van 4Funkyflavours
Volgend artikelGood for you, good for them, good for all!
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in