Moosmade

Een webwinkel vol stempels, hoe leuk is dat? Dat kinderen stempels leuk vinden dat wisten we natuurlijk al lang, maar als je bij Moosmade gaat kijken wordt je er zelf ook hebberig van. Zoveel leuke en mooie stempels, daar kun je toch mooie dingen mee maken. Zo vind ik zelf de etiketten erg leuk. Ideaal om van een pakketje of cadeautje wat bijzonders te maken. Maar ook als decoratie kun je de stempels natuurlijk erg goed gebruiken. Wat zo leuk is bij Moosmade is dat je er stempels kunt vinden van allerlei verschillende ontwerpers. Dus geen standaard kant en klare stempels die je overal kunt kopen, nee ze zijn speciaal ontworpen voor Moosmade, wat ze erg uniek maakt. Ik zou zeggen, ga snel een kijkje nemen bij Moosmade en laat je inspireren. Er is genoeg leuks te doen met stempels.

Namens Moosmade mogen we een cadeau-code van 10 euro weggeven, zodat je zelf een mooie stempel kun uitkiezen. Wat moet je hier precies voor doen? Geef via dit formulier antwoord op de volgende vraag: Van hoeveel ontwerpers kun je een stempel kopen? Deze actie loopt tot 8 april 2012.

Vorig artikelChocstar
Volgend artikelHet bonte schaap
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in