Come & Draw

Wat is dit leuk! Een rond design tafeltje met papieren vellen, zo om op te kleuren, tekenen of schrijven. Dit handige tekentafeltje voor kinderen komt uit Zweden, van de jonge ontwerpster Tian Tiang. Het past in elk interieur. Kinderen komen hier als een magneet op af, ze snappen meteen de bedoeling. Uren staan ze hier aan te tekenen. Hun eigen domeintje. Ook heel geschikt voor openbare ruimtes, zoals de wachtkamer bij de huisarts of de tandarts, of op kleuterscholen. Het tafeltje wordt geleverd met 300 vellen gekleurd papier, die je naderhand weer kunt bij bestellen als ze op zijn. Je koopt dit tafeltje bij de leuke webshop HAPPY MARKET.

De eerste 10 bestellers via Hip & Hot krijgen bij hun Happy Market-aankoop gratis een handige To-Do-List van designerscollectief MMMG uit Seoul, t.w.v. 4,95. Vul de code hhtodo in bij je bestelling. Deze actie geldt de hele maand augustus.

Vorig artikelVerjaardagsverrassing
Volgend artikelKidsRights
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in