11 x leuke schoencadeaus tussen de 5 en 10 euro

uitgelichte afbeelding schoen kado'sVeel Nederlandse kinderen zullen vanmorgen vroeg naar de voordeur of open haart zijn gerend om te kijken wat er in hun schoentje zat. Hier ging dat in ieder geval wel zo. Ze waren helemaal hyper. Gelukkig vielen de  cadeaus goed in de smaak. Wat er in zat? Yuren kreeg iets kleins van lego, Sterre een Gouden Boekje en Lenthe een stokpaard wat ik bij het Kruidvat voor een spotprijsje gescoord had. En zoals altijd viel dat natuurlijk het meest in de smaak.

Gisteren tipte ik 9 schoencadeaus onder de €5,00, vandaag tip ik er 10 tussen de 5 en de  10 euro. Laat je inspireren!

1. Je zult maar een hele stoere knul (of dame) zijn en het liefst piraat willen worden. Dan heb je dus dit piratenzwaard dat Roos & Tijn verkoopt nodig! Het is bovendien multifunctioneel: met de liniaal meet je tussendoor ook nog eens de afstanden op je schatkaart op. Prijs: €5,95.

piratenzwaard

2. De Djeco Mini Games zitten dit jaar niet bij ons in de schoen, maar dat is alleen maar omdat we er al superveel hebben. Ik ben er heel enthousiast over. Ik kopieer de kaarten, zodat de kindjes ze vaker dan 1 x kunnen maken. Deze tip komt van Dreumes EnZo, en ik onderschrijf ‘m van harte! Prijs: €5,95.

mini games djeco

3. De wasco krijtjes die Villa Kakelbont verkoopt heeft een perfecte vorm voor kinderhandjes. Daarbij zien ze er gewoon leuk uit, en hebben ze prachtige kleuren. Ze zijn stapelbaar en geschikt vanaf 2 jaar. Prijs: €9,95.

wasco krijtjes

4. Je komt er gewoon niet onderuit, er is een leeftijd waarop kleine meisjes gaan kliederen met make-up. In de meeste make-up zit rotzooi, maar die van Greenjump is helemaal veilig voor kinderhandjes en kindermondjes. Deze kindernagellak hebben wij al in huis, maar wellicht voeg ik nog een kleurtje aan het assortiment toe dit jaar! Prijs: €9,95.

kindernagellak

5. Voor wie geen piraat, maar liever piloot wil worden tipt Kleine Koning deze pilotenmuts. Leuk om mee te spelen, stoer om buiten te dragen als het koud is. Prijs: €8,95.

pilotenmuts

6. Knutselen vinden kinderen altijd leuk. En met dit druilerige regenweer is het bovendien heel geschikt. Wie dit in zijn of haar schoen vindt, heeft meteen een leuke activiteit nou buitenspelen geen optie is. Je koopt dit knutselpakket koekoeksklok bij Onwijs Leuk. Let op: de batterij zit er niet bij. Prijs: €7,95.

knutsel koekoeksklok

7. Nog meer knutselpret vind je bij In de Dop. Dit lieve katoenen tasje met Sint & Piet kun je zelf inkleuren en is daarna heel geschikt als gymtasje tijdens de Sinterklaastijd. Vergeet niet om de textielstiften er bij te bestellen. Prijs: €7,95.

sint-tasje_450x450

8. In Pakt heeft een heel groot assortiment blikken doosjes met een hoog “hebben” gehalte. Geschikt voor meisjes met een hoog “dit-wil-ik-bewaren” gehalte. Stiekem zou ik die zelf ook best in mijn schoen willen vinden… Prijs: vanaf €8,95.

bilkje

9. Zo’n lekkere warme haarband wil ieder meisje wil hebben deze herfst! Kan zo over je oren, zodat ze lekker beschermd blijven tegen wind, regen en kou. Met het knalroze kleurtje en de bloem een echt eye-catcher. Het Bontehoes heeft nog meer leuke kleurtjes. Prijs: €9,99.

haarband

10. Van de Kleursprookjes van Caroline Ellerbek wordt ieder kind gelukkig. En dat is precies wat Cindy van Gelukmakers wil, alleen maar producten verkopen waar jij en je kinderen gelukkig van worden! Ideaal voor druilerige zondagen, hier waren ze een groot succes. Prijs: €6,95.

kleursprookjes

11. Om op te eten! Oh nee, ik bedoel om van te eten. Deze melamine bordjes van Ingela zijn al tijden een groot succes. Zelf eet je immers ook liever van een gezellig bord, toch? Hikjes in Huis verkoopt ze. Prijs: € 6,50.

bordje ingela

Vorig artikelFlavourites Live 2014: win kaarten!
Volgend artikelMaak je huis kinder-proof
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in