Lekker buitenspelen

BellenblaaspijpOp zoek naar wat leuke zomerse bezigheden voor de kinderen, kwam ik deze vakantietip tegen van De Oude Speelkamer over het maken van waterpistolen. Zoek twee lege flessen, bijvoorbeeld van afwasmiddel of shampoo. Spoel de flessen goed om en laat ze drogen. Verf de flessen met acrylverf en een penseel. Laat de flessen goed drogen. Vul ze daarna met water en zet de doppen er weer op. Nu begint de waterpret! Ga rug tegen rug staan met een vriend(in). Ieder houdt een flespistool met twee handen vast. Loop langzaam drie stappen vooruit, draai je om en dan… spuiten maar!

DeOudeSpeelkamer-Vakantietip-Waterpistolen

Voor nog meer zomers speelplezier heeft De Oude Speelkamer heel veel leuk buitenspeelgoed zoals de bellenblaaspijp en het springelastiek. Lekker buitenspelen!

Springelastiek

Vorig artikelBrand New op vakantie!
Volgend artikelScandinavisch maar dan even anders
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in