Cotton Candies

“Een snoeptrommel gevuld met heerlijkheden” Zo kun je Cotton Candies het beste omschrijven. Wat begon met een webshop in suikerzoete t-shirtjes is intussen the place to be als het gaat om danskleding en snoeperige armbanden. De Hard Candies, noemen ze die zelf. Onweerstaanbaar voor de echte zoetekauw! De kralen worden maar in gelimiteerde oplagen ingekocht, dus je hebt zeker weten iets unieks te pakken. Ook de shirtjes zijn helemaal hip en bijzonder. Je steelt de show als je zo op de sportschool verschijnt. Menig persoon van het mannelijke soort zal z’n hoofd omdraaien om nog eens goed te kijken wat er op je shirtje staat.

Wil jij bovenstaande prachtige armand van Cotton Candies? Dat kan! Laat ons via dit formulier weten waarom jij vindt dat de armband straks aan jouw pols mag schitteren! Bovendien krijg je tot 24 januari 15% korting op zowel de Cotton als de Hard Candies, met de actiecode: Hip en Hot. De winactie duurt tot 8 februari 2011.

Vorig artikelHandgestempelde kaart
Volgend artikelGehaakte lamp noi
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in