Dagmar Design

ijsvanstofEn toen werd ik verrast met een superleuk shirtje van Dagmar Design. Niet voor mezelf, maar voor mijn dochter. Ze droeg het vandaag met trots. Alleen toen ik foto’s wilde maken van haar met het shirtje aan, trok ze net haar prachtige staarten uit haar haren en trok het crimineelste gezicht dat ze op kon zetten. Ik vind ‘m niet geschikt voor plaatsing, het zou de aandacht afleiden van het uberhippe shirtje wat ze ook nog aan had. Want hip is het! Net als vele andere leuke kleding voor de meisjes en jongens in de webshop van Dagmar Design. Helemaal te gek vind ik bijvoorbeeld ook de Hollandse jurkjes, die MOET je echt even bekijken als je een meisje thuis hebt rondlopen! Maar er is nog veel meer te koop bij Dagmar Design. Even rondneuzen leerde me dat ze zelfs op woongebied superleuke spulletjes heeft en voor de kids kun je er zeker terecht voor speelgoed. Heel handig gesorteerd trouwens, op leeftijd. Die stoffen ijsjes bijvoorbeeld, zo leuk voor je kindje om mee te spelen!

notitieboek

Wil je ook zo’n leuk shirtje winnen van Dagmar Design? Precies hetzelfde, donkerblauw met applicatie “made in Holland” geschikt voor meisjes en jongens. In de gewenste maat, natuurlijk. Dat moet je even laten weten via dit formulier hoeveel muizen je op de site telt. Heb je het antwoord goed, dan maak je kans om zo’n leuk shirtje te winnen! Deze actie loopt tot 20 november 2009.

sterredagmardesign

Deze kon er net mee door… 🙂

Vorig artikelFunky and Fair
Volgend artikelKleine Draakjes
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in