Chaos-and-Order

Er is een stoer kinderkledingmerk op de markt, namelijk Chaos-and-Order. En de lentecollectie is echt super! Voor de meisjes sportieve rokjes, hippe jurkjes en geweldige shirtjes. Leuke prints, maar ook bijzondere details die de kleding net even dat beetje extra geven ten opzichte van andere merken. Mijn dochter kreeg een leuk shirtje om uit te proberen. De kwaliteit is prima. Het shirtje blijft na het wassen mooi, ook de glitterprint die er op zit. Daarbij vind ik de touwtjes aan het shirt op de schouders en in de taille heel leuk staan. Het maakt zo’n shirt net even wat meer spectaculair. Ook in de jongescollectie heb ik me even verdiept. Je weet immers maar nooit, wie weet mag ik over een week of 7 volledig los gaan op stoere kleertjes voor knulletjes. Ik zag vooral shirts met streepjes of in effen kleuren, met een mooie stoere opdruk van Chaos-and-Order erop. Daarmee maakt natuurlijk elke boy de blits!

Zie jij je zoon al lopen in zo’n stoer jongensshirt? Of je dochter is een leuk meisjesshirt van Chaos-and-Order? Dan moet je zeker meedoen met deze winactie. Want, als jij kunt vertellen aan welke afbeelding je de jongens- en meisjeskleding van Chaos-and-Order.com kunt herkennen, dan maak je kans op een gratis t-shirt! Geef je antwoord door via dit formulier en wie weet ben jij straks de happy winner! Deze actie loopt tot 24 april 2010.

Vorig artikelAlles dubbel
Volgend artikelSimsalaKIM
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

  1. Het logo waar je de kleding van Chaos and Order aan kan herkennen is de Inside Patch. Deze is te vinden op de achterkant het het shirt, recht onderin

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in