De leukste cadeaus voor een jongen van 12 jaar

De leukste cadeaus voor een jongen van 12 jaarIedere moeder kent het, hoe ouder jongens worden, hoe ingewikkelder het is om een cadeau te verzinnen. Of het nu voor zijn verjaardag is of de decembermaand: een leuke kade verzinnen voor een tiener of puber is een uitdaging. Zelf weten ze ook vaak niks. Tegenwoordig houd ik het in mijn iPhone steeds in mijn notities bij als mijn 12 jarige zoon iets noemt dat hij wil hebben. Vaak zijn dat trouwens praktische cadeaus hoor, want die knullen houden meer van praktisch dan van leuk. Zo kwam dit lijstje met cadeautips tot stand. Hopelijk geeft het inspiratie voor je eigen tiener. De leukste cadeaus voor een jongen van 12 jaar!

Lees ook: De leukste cadeaus voor meisjes van 15
Lees ook: Cadeautips voor meisjes van 13 jaar

De leukste cadeaus voor een jongen van 12 jaar

De meeste jongens van 12 jaar beginnen pas net een beetje te puberen. Dat is ook het moment waarop interesses mogelijk veranderen of juist sterker worden. Zo ontdekte Yuren plots het karten, dat vindt hij echt geweldig en hij gaf aan dit vaker te willen doen. Dit ging dus op zijn lijstje. Ook is hij druk in de weer met voetbal en zijn daar ook wel cadeaus voor te verzinnen. De leukste cadeaus voor een jongen van 12 jaar is natuurlijk afhankelijk van de interesses van jouw kind, maar er zit mogelijk een zekere overlap in. Hier komt het lijstje wat ik heb verzameld.

Cadeaus geven is leuk!

Ik hoop dat deze lijst wat inspiratie geeft om cadeaus te verzinnen voor jongens van 12 of 13 jaar. Dat is niet makkelijk, maar wellicht zit er iets bij dat jouw zoon of kleinzoon ook leuk vindt. Vaak is het handig om vanuit een hobby te denken, maar soms juist ook lekker out of the box. Heb je nog ideeën die hier niet tussen staan, laat het weten in de reacties! Dan voeg ik ze toe. 

De leukste cadeaus voor een jongen van 12 jaar keepershandschoenen

Vorig artikelDe leukste cadeaus voor meisjes van 15 jaar
Volgend artikelSinterklaas borrelplank
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in