Dit wordt het beste weekendje weg ooit!

Tegenwoordig plannen we alles lang van tevoren. Een zomervakantie wordt al in de herfst het jaar ervoor geboekt en ook een weekendje weg moet tot in de details vooraf worden geregeld. Jammer! Want hoe leuk is het om verrast te worden en maar te zien waar je terecht komt? Omarm het avontuur en laat je verrassen!

Daarom ben ik ook zo blij met een organisatie als srprs.me. Ken jij ze? Ik had er wel eens wat over gelezen in de bladen. Het is een vakantie waarvan je vooraf niet weet waar je heen gaat. Het enige wat je vooraf ontvangt is een bericht over het weer op de bestemming. Zo weet je of je je bikini moet inpakken of dat je jouw snowboots uit het vet moet halen. Op de dag van vertrek ga je naar het vliegveld en kort voor wegvliegen weet je pas wat je gaat doen. City trip of country side? Zee of bergen? Sportief of relaxed? Heeeel spannend! Maar ook heel cool!

usp_no-stressy-decisions

Roadtrip
Nelleke en ik gaan met onze jongens van 4 en 6 het avontuur het komend weekend beleven met srprs.me. Wij gaan op roadtrip met destination unknown. Wat weten we wel? We gaan met onze eigen auto en de accommodatie voor de nacht is geregeld. Wat weten we niet? Waar we heen gaan! En hoe we er komen! Want bij srprs.me geloven ze erin dat je de mooiste route niet plant, maar ontdekt. En dat vinden wij wel een hele mooie.

Ben jij net zo benieuwd als deze twee nieuwsgierige aagjes? Laat dan je email adres achter op onze persoonlijke pagina. Je wordt dan, net zoals wij, via de email op de hoogte gehouden van onze bestemming. Spannend! Wil je ons het weekend volgen? Dat kan via Instagram van Heleen en het Twitter account van Hip & Hot. Dit wordt het beste weekendje ooit!

 

Vorig artikelDe ultieme tip voor ècht originele gadgets en cadeaus
Volgend artikelFoto weekoverzicht Judith #42 deel 3
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in