De ultieme tip voor ècht originele gadgets en cadeaus

Voor wie deze feestdagen eens ècht origineel uit de hoek wil komen heb ik de ultieme tip voor je. Ik kwam namelijk recent op het spoor van Radbag. Zelf zijn ze er kort, maar krachtig over: Radbag is een webwinkel met dingen die je echt moet hebben. Ik kan dat beamen. Sommige producten zijn zò grappig, leuk of origineel, dat je enorm hebberig wordt als je door de virtuele winkelschappen struint.

Je kunt er op zeker slagen deze feestdagen. Zowel voor mannen, vrouwen als voor kinderen. Ik heb mijn favorieten op een rij gezet. Ik zal deze week ook nog een lijstje met leuke cadeaus voor de mannen èn voor de kinderen maken.

Radbag-favorieten

  1. Letterbanners zijn al een poosje hip, maar deze combinatie van lightbox/scrabble/wordfeud wordbanner is uniek en bijzonder. De Scrabble LED-lichtjesketen past in ieder interieur en dat maakt het een tof cadeau.
  2. Wij hebben vlakbij huis een vijver. Wat lijkt het me prachtig om deze met kerst vol te zetten met waterlantaarntjes. Geeft een sprookjesachtige sfeer die past bij deze tijd van het jaar.
  3. Een dagboek over je leven kun je ieder moment beginnen. Verzamel alles wat je meemaakt en maak ieder jaar top 10 lijstjes over je favorieten van dat moment. Bewaar mooie foto’s of brieven en teken hoe je je voelt. Dit “My life Story” dagboek is een absolute misthave voor iedereen die graag herinneringen bewaart en van schrijven houdt.
  4. Gewoon een schattig bedlampje, passend bij de huisjes-trend. Bij het zwakke licht kun je prima lezen en worden je ogen zwaar, dan leg je je boek te rusten als een dak bovenop het huis. Zo staat het nog leuk in je interieur ook en weet je bovendien de volgende dag waar je gebleven bent.
  5. Voor de instagram-fans: deze toiletrolhouder is een eye-catcher en zal iedereen opvallen! Ik vind ‘m supergrappig, op ons toilet zou hij niet misstaan.
  6. Cake uit blik, leuk om op te sturen. Ze zijn er voor verjaardagen, om iemand te bedanken of om iemand geluk te wensen. Ik zou superverrast zijn met zulke bijzondere post!
  7. Zo op het eerste gezicht denk je misschien dat je hiermee watermeloen-limonade kunt maken, maar dat is schijn. Desondanks is het een erg leuke gadget. Hij werkt ook met een pompoen. Je holt de vrucht uit, vult ‘m met elke drank die je wilt en je hebt een tap in de vorm van een vrucht. Superleuk voor een feestje!
  8. Als het straks weer voorjaar is, duik ik het bos in met de kinderen om vlierbloesem te plukken. Meestal maak ik er daarna limonade, pannenkoeken en ijs van, maar vlierbloesemchampagne lijkt me ook een keer leuk. Dat kan met deze set!
  9. Voor wie regelmatig reist is dit de ideale gadget. Mijn kleren worden namelijk altijd een puinhoop in mijn reistas. Heb ik van de week in IJsland weer mogen ervaren. Met dit systeem houd je structuur en zorg je dat alles netjes blijft. Hebbuh!
  10. Dit lijkt me dus enorm handig, zo’n selfie ontspanner set. Lekker klein en compact, dus je stopt het zo in je broekzak of tas. Kun je eindelijk eens selfies maken waar je een beetje normaal op staat.
Vorig artikelDe leukste intochten op een rij!
Volgend artikelDit wordt het beste weekendje weg ooit!
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in