Dreumez loopfietsje

Er zijn mensen, die zijn zelfs zo creatief dat ze zelf loopfietsjes maken. Loopfietsjes! Dat lijkt me enorm veel werk (en dat is het vast ook), maar het voordeel is dat je er dan wel eentje hebt die echt helemaal niemand anders heeft. Je kunt ‘m laten customizen precies zoals jij ‘m wilt. Met naam, zonder naam, de kleur verf, een dier of misschien een andere afbeelding er op. Ik vind het wel wat, eigenlijk. Alleen heb ik al 2 loopfietsjes in huis. Maar voor de papa’s en mama’s die net zo’n kleine dreumes in huis hebben die dit voorjaar op de loopfiets naar buiten kan en overwegen zo’n ding aan te schaffen, is een zelfgemaakt loopfietsje van Dreumez.nl misschien wel een hele goede keus!

En als je dat dan nu meteen beslist, krijg je van Dreumez ook nog 10% korting. Geef bij de bestelling van een dreumez basis-loopfiets (1 of 2) of een dreumez-design fietsje de code Hip & Hot door en de korting wordt verrekend.

Je kunt ook iets winnen namens Dreumez.nl, en dat is jammer genoeg geen loopfietje, maar wel een heel bijzonder houten potlodenblokje, met daarin een zelf door te geven naam gegraveerd. De vraag die je daarvoor moet beantwoorden is: Hoe vaak staat het dreumez-logo op de website? Je geeft dat natuurlijk weer door via dit formulier. Deze actie duurt tot 19 februari 2011.

Vorig artikelBijna alcoholvrije wijn
Volgend artikelB.sirius
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

  1. Ik heb voor mijn dochters ook de loopfietsjes gemaakt en ben nu met een 3e bezig.
    Het is totaal NIET moeilijk: er zit een super duidelijke beschrijving bij.
    Zelfs iemand die echt a-technisch is (zoals ik) kan dit! En het resultaat…… geweldig!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in