Jip by Jan

Toen ik op internet aan het zoeken was naar mooie handgemaakte spullen, kwam ik bij de website Jip by Jan terecht. Een vrolijke website met allemaal handige spulletjes die gemaakt zijn door Janneke Assink. Wat ik vooral erg leuk vind zijn de slingers van stof. In prachtige kleuren en als je wilt kan je er ook een naam of tekst op laten zetten. Na altijd maar plastic slingers te hebben gehad, vind ik dit erg leuk. Maar ook de iPhone hoesjes vind ik super. Er zijn natuurlijk tegenwoordig erg veel verschillende hoesjes te vinden online, maar deze zijn gemaakt van zulke mooie stoffen dat je er gewoon vrolijk van wordt. Ze zijn niet alleen mooi, maar ook erg stevig en dat is natuurlijk wel zo prettig. Naast handgemaakte spullen verkoopt Jip by Jan ook een aantal merken die ze niet zelf gemaakt heeft maar zeker ook erg leuk zijn. Zo kun je er bijvoorbeeld prachtige lappenkappen vinden van Little Dutch. Mooie ontwerpen met een lief uiltje erop. Met zo’n lamp op de kamer van je kindje is het gelijk een vrolijk kamertje.

Namens Jip by Jan mogen we een slinger van 3 meter met naam en leeftijd weggeven. Geef via dit formulier antwoord op de volgende vraag om kans te maken op deze mooie prijs: Hoe hoog zijn de vlaggetjes aan de Jip by Jan slinger? Deze actie loopt tot 27 oktober 2011.

Vorig artikelBarbecue in hippe kleurtjes
Volgend artikelNagellak op waterbasis
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in