De PLAYMOBIL winkelgalerij, voor shopaholics in de dop

Op vakantie waren wij een dagje aan het winkelen met de kinderen. Sterre, Lenthe & Fee ontpopten zich als ware fashionata’s. Ze gingen helemaal los in de winkels. “Ster, wat vind je hiervan?” riep Lenthe? En ze hielden elkaar kleding voor. “Kijk, dit staat jou leuk!” zei Sterre dan. Of: “Dit is echt iets voor jou!”. Maik en ik keken elkaar aan met een grote glimlach: dit wordt nog wat later. Als die 16 zijn, berg je dan maar… We mogen wel alvast gaan sparen.

Shopaholics in de dop

Gelukkig kunnen onze shopaholics in de dop ook thuis aan hun trekken komen. Tijdens onze vakantie was er namelijk een nieuwe set van PLAYMOBIL bezorgd. De PLAYMOBIL winkelgalerij. Met een big smile stonden ze direct rond de dozen te springen: “Mam, mag het open?” Zelfs Yuren, normaal gesproken niet zo’n fan van roze meisjesdingen, stond er met zijn neus bovenop.

Drie verschillende winkels

De PLAYMOBIL winkelgalerij bestaat uit drie verschillende winkels, te weten een kledingwinkel, een sportwinkel en een dierenwinkel. Los is er ook nog een bloemenwinkel en een taartenwinkel verkrijgbaar, waarvan wij de taartenwinkel hebben. Het hele spul werd direct vakkundig in elkaar gezet. Onze oudste twee hebben inmiddels aardig wat PLAYMOBIL ervaring, dus het ging vrij vlot. En toen kon er natuurlijk gespeeld worden. En hoe!

Fashionata’s

Onze fashionata’s wilden natuurlijk meteen aan de slag met de kledingwinkel. Er werd een heel fantasiespel bedacht, dat was zo leuk om naar te kijken. Ze waren er een hele poos zoet mee. Het ging eigenlijk mis, toen Fee het zorgvuldig opgebouwde winkelplaza door de war schopte. Zij wilde natuurlijk òòk meedoen, maar dat werd niet gewaardeerd door de drie oudere broer en zussen.

Om beurten

Uiteindelijk hebben we dus een schema gemaakt. Zo kon iedereen er een half uur mee spelen, en dat ging prima. De meisjes samen lukte heel goed, Yuren wilde wel graag een poosje alleen en Fee kreeg ook haar momentje, zodat de anderen niet boos hoefden te worden dat ze alles door elkaar gooide. De winkeltjes bevatten ontzettend veel leuke details, zodat er heel gemakkelijk een heel verhaal verzonnen kan worden. Met de felle kleuren ziet het er aantrekkelijk uit. Mijn kinderen verdwenen helemaal in hun eigen wereld toen ze er mee speelden.

Praktische informatie

De PLAYMOBIL Winkelgalerij bestaande uit de kledingwinkel, sportwinkel en dierenwinkel is verkrijgbaar voor €69,99. Het is ook heel leuk om er buiten mee te spelen, in het gras of op de tuintafel. De taartenwinkel, de bloemenwinkel en de babywinkels zijn is apart verkrijgbaar en kosten tussen de €19,99 en €34,99 per stuk.

Vorig artikelSingles Day Sale; voor alle consumenten?
Volgend artikelFoto weekoverzicht Judith #135
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in