Earlybirds fotografie

FlyerAls je kindje te vroeg geboren wordt, moet je vaak nog een poosje in het ziekenhuis blijven. Je kraamtijd is niet wat je er van had verwacht of wat je had gehoopt, maar nog steeds een bijzondere periode. En wat is er nu mooier dan deze speciale weken vast leggen in liefdevolle foto’s? Marjolein is zelf mama van een prematuur en dysmatuur zoontje (26+5wk). Helaas was zijn gevecht te groot en heeft ze enkele dagen na zijn geboorte afscheid moeten nemen. Maar wat heeft die periode op de neonatologie een diepe indruk achter gelaten. Heftig maar vooral ook hele mooie herinneringen! Foto’s zijn dan zo kostbaar en belangrijk! Vaak hoor je dat de foto’s zo donker zijn geworden en dat is zonde…

Ruben heeft keihard gevochten en daarmee heeft hij Marjolein geleerd om te leven in het nu, je dromen niet uit te stellen maar werkelijkheid te maken. Zo heeft zij de sprong gewaagd, is ze haar dromen achterna gegaan en gestart met Marjowsfotografie.  Iets wat nu een heel mooi vervolg krijgt met Earlybirds fotografie.

In samenwerking met Marije Hofman (M-Photography) en Jess Vink (VI-Photography)  is Earlybirds fotografie geboren. Kort nadat het initiatief is gelanceerd hebben zich fotografen aangesloten door het hele land en zelfs België is vertegenwoordigd. Fotografen die vanuit hun liefde voor fotografie en baby’s jou als ouder van een prematuur kindje een lichtpuntje willen bieden in de hectische ziekenhuisperiode. Een kostbare herinnering aan deze tijd van angst en zorgen maar ook volop met liefde voor je kleine kanjer. Earlybirds fotografie komt belangeloos naar het ziekenhuis voor een respectvolle en liefdevolle reportage van je kindje. Bijzondere foto’s van een bijzondere periode, foto’s die een bijdrage kunnen leveren aan de verwerking. Alles is mogelijk zolang de gezondheid en conditie van je kindje het toelaat.

Via de website kun je je als ouder aanmelden voor een fotoreportage van jouw vroege vogel. De fotografen van Earlyirds Fotografie zijn verdeeld over het gehele land en gekoppeld aan de verschillende ziekenhuizen. Fijn want zo komt er niet steeds een andere fotograaf op een afdeling. We nemen na aanmelding zo snel mogelijk contact met je op.

earlybirds

Vorig artikelTaste! voor kinderen
Volgend artikelEen mok voor vaderdag
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in