Taste! voor kinderen

kidscorner tasteNog op zoek naar een leuk uitstapje voor komend weekend? Dan heb ik iets leuks voor je! Zaterdag 8 juni 2013 is er tussen 12.00 en 17.00 uur voor kinderen van 5 t/m 12 jaar een speciale kidscorner op Taste of Amsterdam! Kom gezellig met het hele gezin naar Taste en beleef met z’n allen dit heerlijke feestje! De kidscorner staat dit jaar geheel in het teken van gezonde voeding. Taste of Amsterdam heeft als doelstelling het publiek bewust te maken van gezonde voeding, op een culinaire en leuke manier. Dit geldt dan uiteraard ook voor onze jongste bezoekers. Het uitgebreide kidsprogramma bevat onder andere:
  • Fruitautootjes maken
  • Fruitlolly’s maken
  • Koksmutsen versieren
  • Groente-en fruitsmoothies maken

Daarnaast zal Stichting Kind en Voeding voorlichting geven over gezonde alternatieven voor een lekker ontbijt of lekkere tussendoortjes.

Zin in? Kijk hier voor meer informatie over de kidscorner.
Kids kaartjes kosten dit jaar maar € 5,- Boek je kaartjes hier. En natuurlijk is Taste voor volwassenen ook weer erg leuk dit jaar! Op Taste! is er altijd sfeer, maakt niet uit welk weer!
vork
Vorig artikel3 Sprouts
Volgend artikelEarlybirds fotografie
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in