Taste! voor kinderen

Taste! voor kinderen kiescornerNog op zoek naar een leuk uitstapje voor kinderen? Check dan in het voorjaar de website van Taste Amsterdam. Naast de gewone Taste voor volwassenen, was er de laatste jaren ook steeds een Taste! kinderen. Met allerlei activiteiten voor de jongsten die meegingen met papa en mama naar dit leuke evenement. Taste! voor kinderen dus. 
 
Lees ook: Taste!

Taste! voor kinderen, wat is er te doen?

Terwijl de ouders lekker borrelen met hun roseetjes of champagne met oesters, gaan de kinderen op de kinderafdeling aan de slag met leuke en gezonde activiteiten. Taste! voor kinderen wil graag laten zien dat aan de slag gaan met voeding leuk en lekker kan zijn! Welke activiteiten zijn er dan voor kinderen? Nou, dat zijn bijvoorbeeld:
  • Fruitautootjes maken
  • Fruitlolly’s maken
  • Koksmutsen versieren
  • Groente-en fruitsmoothies maken

Stichting Kind & Voeding

Daarnaast zal Stichting Kind en Voeding voorlichting geven over gezonde alternatieven voor een lekker ontbijt of lekkere tussendoortjes. Klinkt als een ideaal uitje toch? Check wel even de website van Taste, want hoewel het jaren georganiseerd is, gebeurde dat sinds 2020 niet meer. Doordat de website Taste nog steeds bestaat, heb ik goede hoop dat het event terug komt in de toekomst. En dan natuurlijk ook Taste! voor kinderen.

 
vork
Vorig artikel3 Sprouts
Volgend artikelEarlybirds fotografie
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in