Feelsgood4kids

Van het organic kledingmerk Frugi hebben we hier al het een en ander in de kast hangen. Intussen druppelen de zomercollecties binnen dus ik struin het internet al weer af om hier en daar wat leuke kleertjes weg te kapen voor zoon en dochter. Bij Feelsgood4kids hebben ze de nieuwe Frugi collectie al online staan en dat ziet er weer super uit. Een paar hele lieve jurkjes voor de meisjes en stoere shirts voor de boys. Dat de kwaliteit goed is van dit merk hoef ik niet meer te testen, alles wat ik er van heb ziet er zelfs naar meerdere keren wassen nog prima uit. Bij Feelsgood4kids kun je trouwens voor meer terecht dan alleen kleding voor de kids hoor. Er zijn ook leuke slabbetjes, speelgoed, badartikelen en leuk spul voor mama te koop!

Feelsgood4kids verloot onder de Hip & Hot lezers een shoptegoed van 25 euro. En das heel leuk, want daar kun je iets moois voor uitkiezen! Laat ons snel weten via dit formulier welke hebbedingen voor mama & friends je er kunt vinden. Dan zou jij zomaar de winnaar kunnen zijn! Deze actie loopt tot 25 maart 2011.

Vorig artikelTas Amnesty
Volgend artikelBaku Australia bikini’s
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here